David Navarro i l’atleta pegolina Carmen Sala s’imposen en la II Mitja Marató ‘Vila de Pego’

Tot i el vent gèlid que va bufar el matí de diumenge, 325 atletes van prendre l’eixida de la II edició de la Mitja Marató de Pego. Pel que fa a la classificació final, els pronòstics no van fallar.
De les 370 inscripcions per a la II Mitja Marató ‘Vila de Pego’, 325 atletes prenien l’eixida diumenge pel matí on el vent gèlid va ser el protagonista i és que després d’haver caigut al voltant de 45 litres per metre quadrat entre divendres i dissabte, el diumenge es va alçar amb un sol radiant que, des de l’interior de les cases prometia. No obstant, en eixir, la realitat s’imposava, com el vent fred que va ser el que l’organització de la cursa no va poder modificar perquè no depenia d’ells i així ho expressava el portaveu del Cultural Dorsal 19, Carles Siscar Bay.

Pel que fa a la classificació general, els pronòstics es complien i era David Navarro, amb 1:15:13 qui s’imposava sobre la resta igualant la seua marca anterior. En categoria absoluta masculina el van seguir, Víctor Manuel Fernández i Toni Pérez. En l’absoluta femenina, tampoc hi havia sorpreses i l’atleta pegolina Carmen Sala era la primera dona en creuar la línia de meta amb 1:29’. En segona posició entrava Cristina Molnar i Magda Borja.

Pel que fa a la participació global dels atletes pegolins a la II mitja marató del seu poble, el Cultural Dorsal 19 es mostrava satisfet, ja que comptava amb uns 30 corredors i corredores. El primer pegolí en entrar a meta era Pascual Company. El segon Màximo Folqués i el tercer classificat en la categoria pegolina era Carlos Mengual. Pel que fa a les dones, com ja hem assenyalat Carme Sala entrava primer. La segona pegolina en arribar a meta era Laura Pascual, primera en la classificació sènior femení.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, qui va estar ajudant des de primera hora a inscriure els participants i a repartir dorsals, va valorar l’esdeveniment com “un gran èxit de participació”, alhora que agraïa al Cultural Dorsal 19 “tot l’esforç que ha fet i el muntatge que ha organitzat”. A més, vaticinava la continuïtat de la Mitja Marató esperant que “l’any que ve hi haja molta més participació”.