El Pego “B” doblega al Portuaris i es reafirma al capdavant de la classificació

L’equip fort dels rogets en aquesta temporada si no canvien les coses. El Pego B està demostrant des de l’inici de lliga el seu alt nivell de joc i l’últim exemple el van tenir els aficionats ahir davant el Portuaris, quan els de Peris van aconseguir remuntar un resultat en contra. Anaven perdent de 3 i van acabar guanyant de tres. L’afició del Pego es pot veure compensada, dels possibles atacs de cor que els dóna l’equip de tercera divisió, per la bona marxa del filial, del Pego B. Ahir dijous a les 20’30 al camp Fort Llopis del Grau de Gandia es va jugar
el partit ajornat per la pluja del dia 27-10, entre el Portuaris i el Pego
CF “B” i el resultat ho diu tot:

Portuaris 3 – Pego CF “B” 6

Tot i que el resultat final pot fer pensar en un partit còmode i fàcil per al Pego, res més lluny de la realitat. Perquè els xicots de Peris van patir de valent. Al minut 20 ja havien encaixat 2 gols. Joan Caselles retallaria al minut 24. Però el Portuaris en aquesta primera part torna a batre al porter roget, Rafa Mancanera, marcant el seu tercer i definitiu tant. El Pego mentrestant en el temps de descompte d’aquesta primera part veu com Sergi, de penal, marca el segon gol per al rogets, que ahir vestien de blanc per la coincidència amb els del grau. Així acabava la primera part.

Als tres minuts de la segona part un nou penal a favor del Pego. El transforma
Cristian. Però aquesta jugada no es queda ahí, ja que el Portuaris es queda amb deu jugadors.

Tot i la inferioritat numèrica el Pego no és capaç de llevar-se la pressió a la que el sotmet el Portuaris. No serà fins el minut 65 quan Tode aconsegueisca avançar el Pego per primera vegada en tot el partit.

El Portuaris continua volcat en la porteria del Pego, però amb dos contres
molt ben fabricades pels puntes pegolins, Boluda aconsegueix els dos
últims gols que deixen el marcador amb el definitiu 3 a 6. Amb aquest resultat el rogets encapçalen la classificació del grup 12 de segona regional amb quatre punts d’avantatge sobre el segon en la taula.

El proper partit serà el diumenge a les 12 hores al camp del Reial de
Gandia.

Alineació.
Rafa Mancanera a la porteria, en defensa Ibiza (Jiménez 30), Hugo, David Robles (Marcos 75), en banda esquerra Joan Caselles i en la dreta Vicent, al centre del camp Miquel Lucas (Boluda 72) i Salva, Sergi (Tode 55) Oscar i Cristian en la davantera.

L’arbrit va mostrar targetes grogues per part del Pego a Oscar, Tode, David Robles, Marcos, Joan Caselles, Jiménez i Salva.

Continuem la informació esportiva de l’informatiu repassant els partits de futbol i bàsquet previstos per a aquest cap de setmana.

11:00 h. Benjamins: Pego CF – UD Benissa A

Al llarg de tot el matí és jugarà la quarta jornada del campionat local de futbol 7 amb partits de les dos categories, la de 6 a 8 anys (prebenjamins i benjamins) i la de 9 a 11 anys (alevins).

Diumenge, 11 de novembre, al Camp Municipal del Cervantes.
11:30 h. Juvenils: Pego CF B – CFB Gandia
16:30 h. Pego CF – FC Torrevella

FORA DE CASA

Dissabte, 10 de novembre
L’Infantil B juga en Mutxamel contra el Mutxamel CF B al Camp Nou “Los Olmos”.

Diumenge, 11 de novembre.
12:00 h. Juvenils: UD Almoines – Pego CF A (Camp “El Castell d’Almoines).
12:00 h. Real de Gandia CF – Pego CF B (Camp Municipal Joan Peiró del Real de Gandia)

BÀSQUET
En aquesta cinquena jornada tots jugaran fora de casa:

– El sènior masculí del CB Pego ho farà contra el CB Genovés, el dissabte-10 a les 18:30 h.
– El Sènior femení del CB Pego jugarà contra el CB L’Alfàs, el diumenge-11 a les 17:45 h.
– El júnior masculí del CB Pego ho farà contra el Adesavi Plast Alacant, el diumenge-11 a les 12:00 h.
– El júnior femení del CB Pego ho farà contra el Anna Golf Resort, el dissabte-10 a les 17:00 h.