Carolina Sala ja està en terra

Els pegolins i les pegolines que passen per davant del col•legi Carolina Sala han pogut observar que des de fa més un parell de setmanes l’antic edifici ja no existeix. Després dels molts mesos d’espera per fi s’ha enderrocat l’escola que tants dèficits tenia. Els terminis de construcció solen ser de 18 mesos. De moment, els alumnes continuen als barracons prefabricats que hi ha instal•lats a la Trilladora. “Ací el teu nou col•legi” és el que resa el gran cartell que precedeix l’entrada dels terrenys del Carolina Sala. Tots ells envoltats per unes tanques folrades per tela fosca que intenten ocultar els treballs que es duen a terme a l’interior. Tot i això és fàcil per als vianants intuir les anades i tornades de les màquines que allí treballen. Des que el 16 d’octubre se signara l’inici de les obres, els moviments al recinte no s’han aturat i tot i que durant molt de temps les qüestions burocràtiques han provocat una lentitud que semblava infinita i fins i tot feia dubtar de la real execució del projecte. Per fi, aquest projecte, ha eixit de les oficines i ara està al carrer, a la vista de tothom.

En el panell informatiu de la Conselleria d’Educació, aquesta informa de la construcció del nou col•legi i de les característiques de les que disposarà, en aquest cas es tracta de les diferents aules en les que es dividirà la nova edificació: 3 unitats infantils, 6 unitats de primària, un espai destinat al joc de pilota valenciana i un menjador. El nou complex educatiu també inclourà una vivenda per al conserge del centre.

La UTE a la que la Conselleria ha adjudicat les obres és Obremo-GTM, que fa al voltant de dos setmanes va procedir a enderrocar l’edifici conegut per les seues deficiències. De fet, més d’una vegada des de la direcció del centre s’ha afirmat que actualment, en les aules prefabricades estan molt bé, perquè en el col•legi estaven molt malament. Durant el període de construcció els més de 200 alumnes de Carolina Sala i el seu professorat continuaran en els barracons de la Trilladora, el lloguer dels quals haurà de ser ampliat, almenys durant un any més per la Conselleria.
587 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!