El Pego ‘B’ continua imparable.

Així mateix, el primer equip aconseguir emportar-se un punt de Catarroja que li permet situar-se un lloc més amunt en la taula de classificació. En bàsquet, el júnior femení és l’únic equip que aconsegueix la victòria. PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

– Tercera divisió, grup VI, dissabte 22 de novembre, 16:30 h, Camp “Mundial 82“:
CATARROJA CF 1 – PEGO CF 1 (Moiña)

Tot i la por a perdre el partit contra un dels forts de la categoria, el Pego C.F. va aconseguir mantenir el tipus i endur-se un punt del Camp “Mundial 82” de Catarroja. El primer equip, ja en temps de descompte va aconseguir marcar el gol de l’empat. Amb aquest resultat el Pego C.F. puja una posició en la taula i es col•loca en el 16é lloc amb 13 punts.

– Segona regional, grup 15, dissabte 22 de novembre, 17:00 h., Camp Cervantes:
PEGO CF “B” 5 (2 de Tode, Gonzalo, Jimi i Pasqui) – CD PEDREGUER 0

El segona regional està imparable. En la darrera jornada jugada ha aconseguit imposar-se al Pedreguer per 5 gols a 0. Els artífex d’encaixar els gols en porteria contraria són Tode, que va marcar dos tants, Gonzalo, Jimi i Pasquis. Davant aquest resultat l’entrenador, Toni Millan no podia estar més que content “per ell i pels jugadors” perquè pensa Millan “que estan jugant bé al futbol. Hui s’ha fet un bon partit perquè durant els 90 minuts hem sigut molt superiors a ells.” Assegura l’entrenador del Pego ‘B’ que la seua “obligació és anar sumant de tres en tres i ja està” tenint clar l’objectiu marcat, pujar de categoria de cara a l’any que ve.

Al respecte d’aquest partit, explicava Toni Millan que ha estat diferents d’altres partits que solen caracteritzar-se per tenir una “primera part molt fluixa”, un fet amb el que, assegurava Millan, “nosaltres no podem especular sobre el resultat a vore que passa hem d’eixir a pel partit” i en aquesta jornada és que “hem fet uns 25 minuts que els hem passat per damunt.”

– Primera regional juvenil, grup 5, diumenge 23 de novembre, 16:30 h., Polígon Municipal “Francisco Laporta”:
CD ALCOIÀ “A” 5 – PEGO CF 0

FUTBOL BASE

PARTITS DINS DE CASA. Dissabte 22 de novembre. Camp del Cervantes:
09:00 h. Infantil A del Pego CF 3 – Calp CF 2
10:30 h. Cadet del Pego CF 3 – Calp CF 1
12:00 h. Infantil B del Pego CF 0 – UD Altea B 4

PARTITS FORA DE CASA. Dissabte 22 de novembre. Tots pel mati.

El Alevins i Benjamins A i B del Pego CF se’n van a jugar al Camp d’Esports Municipal de Xàbia contra els respectius equips del UD Xàbia. I tots perderen, el Aleví A per 10 a 3, el Benjamí A per 6 a 1, el Aleví B per 7 a 0 i el Benjamí B per 11 a 0.

L’Aleví C se’n va a jugar al Camp Municipal “ La Foia ” contra el CD Finestrat B.

El Prebenjamí B se’n va a jugar contra el Vilallonga CF, al Polígon Municipal. I el Prebenjamí A descansa aquesta jornada.

BÀSQUET

– Sènior masculí, primera zonal, grup D. Diumenge 23 de novembre, 10:00 h:
RACING SANT GABRIEL d’Alacant 70 – CB PEGO 56

– Sènior femení, preferent, grup C. Dissabte, 22 de novembre, 20:00 h, al Pavelló Municipal Ausiàs March de Pego:
CB PEGO 28 – ALCOI BÀSQUET 71

– Júnior masculí, preferent, grup C. DESCANSA

– Júnior femení, preferent, grup C. Divendres, 21 de novembre, 17:45 h, al Pavelló Municipal Ausiàs March de Pego
CB PEGO li va guanyar al CB L’HORTA GODELLA

El Pego B continua imparable

Aquest cap de setmana ha tornat a vèncer el seu rival, el que li permet continuar líder de la classificació, a més consolidant el lloc, ja que el segon va perdre i la diferència és major entre ells. Els rogets de tercera empaten i es troben en la 17ena posició. En bàsquet els del júnior masculí fan un gran partit i s’imposen amb contundència a l’Albufereta d’Alacant. (més…)