El partit de veterans entre el Pego CF i el Llevant UD recapta 600€

Que aniran íntegrament a Obrint Camí, ja que la directiva rogeta ha decidit fer-se càrrec de totes les despeses derivades de la visita dels llevantinistes. L’equip granota es va desplaçar a Pego desinteressadament.
Pego va respondre d’una manera exemplar a la proposta del Pego CF en la que el partit de veterans entre els rogets i els granotes del Llevant U.D., va servir per recaptar diners a favor d’una associació pegolina amb finalitat social. L’elegida va ser Obrint Camí que, després de recomptar la caixa, rebrà 600€ del Pego CF, ja que la directiva que presidix Juanfran Frau ha decidit donar tota la recaptació del partit i fer-se càrrec de les despeses derivades de l’organització de l’encontre.
Abans d’iniciar-se el partit les dos plantilles convocades, al complet, van posar per a una foto històrica per al club roget, però, sobretot per a Obrint Camí. En mig del Cervantes es va immortalitzar la visita dels llevantinistes i la cara d’alegria de les i els usuaris de l’Associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i Les Valls.Tot i el fred que feia a les grades del camp municipal Cervantes en caure el sol, l’ambient era magnífic amb xiquets i adults atenent l’esforç de molts dels jugadors veterans que ocupaven el terreny de joc. Els primers estaven encantats amb el joc i, tot i que els granota s’imposaven, asseguraven que «el Pego està fent un bon partit». Entre els jugadors de la cantera del Pego CF dels veterans del Llevant desplaçats a Pego, el més conegu era Ballesteros que, fins fa dos temporades, encara jugava en primera divisió.El regidor d’Esports, Raúl Tamarit, també present a les grades del Cervantes, destacava l’ambient «perquè era per una bona causa» i li lleva importància al resultat que, al descans, era per 0 a 2 a favor dels veterans del Llevant. Així mateix subratllava la bona actuació dels veterans locals.
En el descans, la presidenta d’Obrint Camí, Elvira Tomàs va qualificar el partit com a «interessant» atès que feia molt de temps que no acudien a un partit de futbol. L’entrada de públic Tomàs la descrivia com a magnífica i es mostrava molt agraïda pel gest del Pego CF.

Per la seua banda, el portaveu de la directiva del club, Ximo Siscar ressaltava que allò important no era el resultat, sinó el fet que «el futbol pegolí no només treballa per a fer esport amb els xiquets i amb els adults, sinó que també treballem un poc cara a les associacions que hi ha voltes que fa falta que les ajudem».
El partit també va servir perquè els xiquets que entrenen totes les setmanes a futbol estigueren «encantats» amb la visita a Pego dels veterans d’un equip de primera. Un fet «atractiu» i que els va permetre comprovar com «als majors els costa córrer però estan ahí, esforçant-se», comentava Ximo Siscar. Este subratllava la resposta de la gent de Pego davant el partit i agraïa la bona assistència i l’interès per la notícia.

850 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!