El nou Pego C.F. recorrerà a jugadors i equip tècnic pegolí per a salvar la categoria

A mesura que avança l’estiu, cada vegada apareix més definit el nou projecte de Joan Folqués per al Pego Club de Futbol en la pròxima temporada. Segons va anunciar ahir en els micròfons de Ràdio Pego l’acabat de nomenar president de l’entitat apel•la a l’esforç dels jugadors i a la comprensió de l’aficionat en la pròxima temporada per salvar la categoria. A mesura que avança l’estiu, cada vegada apareix més definit el nou projecte de Joan Folqués per al Pego Club de Futbol en la pròxima temporada. Segons va anunciar ahir en els micròfons de Ràdio Pego l’acabat de nomenar president, l’aficionat podrà veure sobre la gespa del Cervantes a un equip que canviarà molt respecte al de l’any passat, que va mantindre en suspens a la directiva fins a l’últim moment. I és que espera que el primer equip del Pego siga un equip fet en la seua majoria per pegolins per a pegolins, donant-li cabuda a la gent de Pego, i això amb la major amplitud d’aquesta paraula perquè segons hi ha assegurat Folqués “molta serà la gent de la localitat que per fi podrà jugar en tercera divisió, però d’altra banda també hi haurà pegolins que entrenen, preparen, assistisquen als jugadors, ja que no sols una part important de la plantilla serà del municipi sinó també l’equip tècnic estarà format per gent de Pego que s’impliquen en el projecte del primer equip”.

Però el president del Pego també ha volgut deixar clar que “això no significa que cada diumenge es veurà en el terreny de joc a tota una plantilla de pegolins, ja que pot ser que només juguen dos o tres, però els espectadors sabran que darrere de tot l’equip es troba el dur treball de gent de la localitat”. Amb això, a partir d’ara es posa en marxa un projecte en què l’esforç diari de la plantilla i del cos tècnic serà el que mantinga a l’equip en tercera divisió.

Així, mentre que la directiva es farà càrrec de l’esforç de buscar patrocinadors i particulars que financen en la seua major part al Pego C.F., haurà de ser la implicació dels jugadors i dels tècnics el que mantinga el projecte esportiu de l’entitat. És per això que Folqués va apel•lar a l’oportunitat única que jugar en tercera divisió representa per a molts pegolins, raó per la qual “deuen ser ells els que s’adonen que eixa oportunitat no tornarà a repetir-se, per la qual cosa han de ser conscients que han d’aprofitar-la pel que no tindran més remei que suar la camiseta cada diumenge per a mantindre la categoria”. Des de la directiva es té clar que per a aconseguir aquest objectiu molts dels jugadors i de la plantilla tècnica hauran de deixar de costat altres projectes per a potenciar aquest “però considerem que el resultat final valdrà la pena” va assegurar el nou president del Pego.

Joan Folqués també va assegurar que el nou primer equip del Pego és un equip molt jove provinent del juvenil pel que són sub23. És per això que considera que els jugadors seran els primers interessats a obtindre bons resultats pel prestigi que això suposaria així com per a la seua promoció. Pel que fa a l’aficionat, segons Folqués “haurà d’apreciar eixe esforç ja que considere que fins ara no rendien els jugadors del nostre equip”.

No obstant, el president del Pego també va reconéixer que “pot ser que baixe el nivell ja que els jugadors no tindran la nòmina per a aconseguir la qualitat dels seus predecessors, però considere que l’aficionat veurà compensada eixa carència amb la il•lusió de veure jugar a gent de Pego amb un projecte pegolí, que és el que vénen reclamant des de fa temps”. A tot això se li ha de sumar, segons Folqués, “que molts altres equips tindran el nostre mateix nivell, ja que estan en la mateixa situació que el Pego”. És per això que considera importantíssim no tirar la tovalla i lluitar fins al final perquè és possible mantindre la categoria, segons va reconèixer.

Junt amb tot això Joan Folqués també va comentar la veracitat del rumor de conversacions per a vendre la plaça del Pego a un equip preferent, amb la qual cosa el Pego s’haguera inscrit en categoria preferent baixant així de tercera, i amb aquesta operació s’haguera ingressat una quantitat econòmica que haguera pogut traure al club dels seus deutes i començar novament. No obstant, segons Folqués, “al final vam considerar que no valia la pena que per eixos diners es privara la gent de Pego de la possibilitat de jugar en tercera divisió quan això és una il•lusió per a molts i estem convençuts que mostraran en el camp tota la seua vàlua”.
641 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!