El motorista pegolí Guillermo Bèrnia Piera mor en un accident a Confrides.

En acabar els ponts les xifres tan elevades de morts sols es converteixen per a nosaltres en números. Però darrere de cada accident hi ha una tragèdia familiar.
El jove pegolí Guillermo Bèrnia Piera forma part d’eixa llista de 28 persones que han perdut la vida en les carreteres espanyoles al llarg del cap de setmana.

Guillermo, un jove de 26 anys va morir el passat diumenge, 4 de desembre,al precipitar-se per un barranc en la carretera CV-70 al seu pas pel terme de Confrides, en la comarca de la Marina Baixa al caure la moto que conduïa per un barranc. Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) i la Guàrdia Civil de Tràfic, es va tindre notícia de l’accident sobre les 12.50 hores en l’esmentada carretera, que uneix Confrides i Guadalest, concretament a uns 2,5 quilòmetres passada la primera d’estes localitats i a l’altura del restaurant Racó de l’Oblit.

Una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (Samu) i un helicòpter sanitari van acudir al lloc, encara que finalment no es va fer necessari el trasllat, pel fet que el motorista ja havia mort.

Descanse en pau.

384 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!