El Mig Any de Carnestoltes desborda les expectatives d’assistència

Més de 2.500 persones gaudiren d’una festa que es va desenvolupar, per a la majoria de participants, com els primers Carnestoltes de Pego, amb la gent del poble i de les rodalies passant-ho d’allò més bé. El premi a la millor disfressa va ser per a Clàudia que anava de Miss Pego 1800. El premi a la millor disfressa col•lectiva va parar a mans de la batucada ‘Ondarattack’ que va animar la desfilada d’aquesta segona edició del mig any de Carnestoltes, ells i elles anaven d’aborígens.
La II edició del Mig Any de Carnestoltes sembla que va complir amb els objectius marcats per l’organització, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego i, fins i tot, les va superar, al menys pel que respecta a l’assistència de públic, ja que segons el regidor encarregat, Raül Tamarit, va assistir “més gent de la que ens esperàvem”, tenint en compte les dates en les que es realitzava.

Així, més de 2.500 persones, segons dades de la Policia Local de Pego, van gaudir d’una festa que pretenia tornar als seus orígens, aquells en què es premiava l’originalitat de les disfresses i aquell en què no hi havia incidents ni aglomeració de gent, però sí molta diversió.

Eixa tornada als orígens sembla que també va captivar el jurat, ja que els dos premis a la millor disfressa, individual i col•lectiu, van estar relacionat, en certa manera amb això. D’una banda, el premi a la millor disfressa individual va estar per a Clàudia, que anava molt ben caracteritzada de Miss Pego 1800 i el guardó col•lectiu va anar a parar a mans de la batucada que es va encarregar d’animar la desfilada des de la Plaça de l’Ajuntament al Passeig Michel, ‘Ondarattack’, que també anaven molt ben caracteritzats d’aborígens, com ve explicava la presidenta de la Junta de Moros i Cristians, Fani Vicens:

La conjunció dels factors nit animada més gent de Pego i pobles propers, va fer que la gent també s’animara a acudir a la barra, un fet que va provocar que alguns membres de la Junta Central de Moros i Cristians, encarregats en aquesta ocasió de gestionar la barra i que havien contractat gent perquè servira i per a poder gaudir, elles i ells mateixos, de la nit, hagueren d’entrar a auxiliar els treballadors per a agilitzar el servei.
666 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!