El II Torneig de Tennis ‘Vila de Pego’ congrega a un gran nombre de públic

El tennis continua tenint una gran nombre de seguidors a Pego que durant aquesta setmana s’han acostat al Club de Tennis a veure disputar tots els partits d’aquest II Open. Ivan Ezquerdo ha estat el guanyador d’aquesta segona edició. El dissabte que ve es disputarà el I Torneig de Mini-Tennis amb un nombre de jugadors que ronda els 80 participants. La piscina descoberta inicia avui la seua activitat d’estiu. La pluja va fer deslluir el començament del II Torneig de Tennis ‘Vila de Pego’, tot i això aquest “ha seguit el seu curs sense cap problema”, afirmava Quico Miralles, organitzador de l’esdeveniment esportiu. En la seua segona edició aquest torneig ha incrementat el nombre de participants arribant a uns 90 jugadors que han disputat al voltant de 120 partits durant la setmana que ha durat la competició. Miralles comentava que enguany s’ha incrementat el nivell de joc en la fase final, el que li dóna més prestigi a l’esdeveniment, que ha congregat un gran nombre de gent durant tota la setmana.

La final que es va disputar diumenge, 15 de juny, va ser repetida en quant a jugadors es refereix, ja que es van veure les cares en la pista central del Club de Tennis, Toni Holzinger i Ivan Ezquerdo, els mateixos jugadors que l’any passat, tot i que el resultat ha estat contrari que en 2007, ja que aquesta vegada ha estat Ivan Ezquerdo qui ha aconseguit el triomf i els 1000 euros en metàl•lic de premi. Al respecte de l’interessant d’aquesta final, l’organitzador del Torneig va comentar a Ràdio Pego que l’emoció s’ha viscut sobretot en els partits previs, on s’han hagut d’arribar a jugar els tres sets per a saber el guanyador final.

Destacava Quico Miralles l’actuació dels jugadors locals Amadeu Costa i Marc Giner, que tot no haver arribat a la final, han fet un bon joc i espera que l’any que ve milloren els seus resultats.

I no deixem el tennis perquè el dissabte que ve es disputa el I Torneig de Mini-Tennis, dedicat als xiquets i xiquetes que es juguen a aquest esport. S’espera que hi haja uns 80 participants, un nombre que s’ha pogut donar gràcies al canvi de dates, ja que aquest torneig estava previst que es disputara el cap de setmana passat, però la pluja va fer replantejar-se la qüestió a l’Escola de Tennis i a la directiva i finalment serà el dissabte, 21 quan es jugue aquesta competició.


D’altra banda, avui s’inicia l’activitat d’estiu de la piscina descoberta que durarà fins el proper 14 de setembre. Les instal•lacions tindran les portes obertes de dilluns a divendres de 11 a 21 hores, dissabtes i diumenges de 11 a 20 hores ininterrompudament.
572 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!