El II Festival de noves tribus urbanes reunix a Pego desenes de joves ‘skaters’

La seua major revindicació, tot i la seua joventut, un espai on poder entrenar sense haver de molestar al veïnat o desplaçar-se a d’altres pobles.
Este cap de setmana molts joves de Pego han estat encantats de tenir rampes diverses al poble per a poder practicar, per segon any consecutiu, el seu esport preferit, l’skate, aquell que té com a base un monopatí i rampes amb bastants graus de pendent per a poder fer cabrioles pels aires amb els monopatins.Fins al municipi també s’han desplaçat, com ja ho feren l’any passat, joves d’altres poblacions veïnes. I és que estos circuits atrauen els anomenats ‘skaters’ perquè és un esport minoritari que, no en totes les poblacions, es pot practicar, almenys tranquil•lament, en espais creats especialment per rodar.

El II Festival de noves tribus urbanes celebrat a Pego està promogut per les regidories d’Esports i Joventut i la Diputació d’Alacant. Té com a objectiu donar la oportunitat de reunir-se a joves amb les mateixes inquietuds, en aquest cas la tribu urbana coneguda com a ‘skaters’. La seua indumentària ens recorda a la dels rapers i és que són dos tribus que s’agafen de la mà. De fet, la música que sol acompanyar els ‘skaters’ és la del hip hop, el rap.
A Pego fa entre 3 i 1 any que una colla de xicons practica este esport que, per a molta gent, és de risc. De fet, alguns dels joves entrevistats per Ràdio Pego, certifiquen haver-se trencat alguna ‘munyequeta’ però també tenen clar que “caient és com s’aprèn”.

Estos joves ho tenen molt clar que volen continuar practicant amb el monopatí per a cada vegada dominar-lo millor i per això no es cansen de demanar un espai on poder practicar tots els dies el seu esport preferit.738 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!