El “I Open de Tennis Vila de Pego” va pujant de temperatura

Aquesta vesprada acaba la fase prèvia d’aquesta competició novella i se sabrà quins són els 8 jugadors que es classifiquen per a jugar en la fase final que s’inicia dimarts i en la que 32 tennistes s’enfronten amb la intenció d’arribar invictes a la final que es disputarà el diumenge a les 11 del matí. El “I Open de Tennis Vila de Pego” no és el Rolland Garros, però per a ser una fase prèvia aquesta competició novella ja destaca per la qualitat del joc vist durant el cap de setmana i, que avui, continua. Des de les 12 del migdia s’estan disputant tres partits i aquesta vesprada, a partir de les 4 es podran observar els darrers corresponents a la fase prèvia. D’aquesta vesprada, Kiko Morera director de la competició alhora que professor del Club de Tennis destaca el partit que disputarà Carlos Folqués, el jugador més jove del torneig, a partir de les 5’30 i Vicent Andrés, un dels pegolins que han aconseguit arribar a la última ronda de classificació per a arribar al quadre final. 8 seran els jugadors que podran disputar eixe quadre final.

En la fase final es podrà vore tennis de molt bona qualitat donat que entre els jugadors hi ha tennistes que es troben entre els 100 millors de la competició espanyola.

Dimarts i dimecres són els dies en què es jugarà el gruix dels partits, però serà el dissabte quan es puguen veure les semifinals d’aquest “I Open de Tennis Vila de Pego” a partir de les 4 de la vesprada i el diumenge a les 11 la gran final.


346 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!