El Grup de Dones Cabal, homenatjades per la Xarxa de Dones de la Marina Alta

Per la seua lluita per la igualtat i contra la violència de gènere des de fa més de 10 anys. També són reconegudes per la Xarxa de Dones, les doctores i investigadores Ana Lluch Hernández i Carme Valls i Lloret per la importància de les seues investigacions i estudis pràctics sobre la salut de la dona.
S’apropa el Dia Internacional de la Dona i les associacions de dones ultimen els actes que desenvoluparan per tal de recordar que encara queda camí per recórrer. Però també activitats que posen de relleu la tasca feta en favor de les dones. És el cas de la Xarxa de Dones de la Marina Alta que, un any més atorgarà els homenatges, que concedeix anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Serà el proper dijous 7 de març.
En 2013, La Xarxa de Dones de la Marina Alta reconeix la tasca del Grup de Dones Cabal de Pego, per la seua tasca en favor de la igualtat; i a les doctores i investigadores Ana Lluch Hernández i Carme Valls i Llobet, per la importància de les seues investigacions i estudis pràctics sobre la salut de la dona, així com la seua dedicació i tasca destinades a millorar la sanitat i la qualitat de vida.
Recorden des de la Xarxa de Dones de la Marina Alta que el Grup de Dones Cabal fou creat l’any 2000. “És una associació de dones que treballa per aconseguir un món amb paritat i igualtat d’oportunitats entre homes i dones incidint en la lluita per eliminar la violència de gènere. Amb aquestos objectius les Dones Cabal organitzen activitats culturals, formatives i reivindicatives obertes a persones de totes les edats i sexe que vulguen participar en favor del desenvolupament i la defensa dels drets de les dones”.
Des d’ací felicitem les dones que hi ha al darrere de Cabal i que fan que el grup continue, després de tant de temps actiu i amb eixos valors per sobre de tot. Avancem que un dia després de ser homenatjades, les Dones de Cabal han organitzat una xarrada-col·loqui al voltant de la desconeguda Maria Cambrils. La xerrada serà impartida per Elvira Cambrils, professora de filosofia i escriptora i Joan Miquel Almela, arxiver municipal. Al finalitzar l’acte hi haurà un vi d’honor. Serà el divendres 8 de març a les 19.30 hores a la Casa de Cultura.
875 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!