El DVD ‘Pego i Les Valls. Conte i Natura’ serveix per a difondre la cultura ambiental entre l’alumnat pegolí

La setmana passada s’iniciava una campanya de difusió dels recursos naturals, culturals, gastronòmics de Pego i Les Valls mancomunades en turisme a partir de la projecció del DVD ‘Pego i Les Valls. Conte i Natura’ que ha estat emès entre d’altres canals, per la2 de TVE, a partir de juliol s’emetrà per canals internacionals.
El documental ‘Pego i Les Valls. Conte i Natura’, distribuït per Azor Producciones i dirigit per Eduardo Barrachina, es va presentar, al Premis Tirant, al Festival Internacional de l’Adiovisual Valencià l’any passat i va quedar semifinalista, el que per a la regidora de Turisme, Pepa Sendra “demostra la qualitat tant del dvd i del que recull com del que és Pego i Les Valls”. Pepa Sendra avançava també que el documental, de venda al públic a l’Oficina de Turisme, després d’haver-se emès, entre d’altres per la2 de TVE, al mes de juliol “serà emès per canals internacionals, ja que a més de en castellà tenim el dvd en valencià i en anglès”.

Però a més de l’emissió per televisions varies, des de la Regidoria de Turisme s’ha iniciat una campanya de difusió del contingut del documental, de 30 minuts de durada, a les distintes escoles de Pego i l’Institut Enric Valor. I és que apuntava Pepa Sendra que l’alumnat de les escoles “és qui més absorbeix i aquestes personetes són les que estaran disposades també a donar a conèixer, en el dia de demà, el que és el seu poble”.

La regidora de Turisme destacava que el DVD ‘Pego i Les Valls. Conte i Natura’ “no s’ha fet només per als que venen de fora” sinó que també està enfocat per als de dins, “per fer-nos conscients de l’avantatge que tenim d’estar ubicats on estem, de la climatologia i de què a Pego sempre sembla que siga estiu”.

A més de les escoles i l’Institut, la Regidoria de Turisme, està organitzant “una presentació per a tot el poble” perquè es considera, com manifestava la socialista Pepa Sendra que “pot ser molt interessant per a tots ja que tots gaudim del que tenim al voltant i que tots contribuïm a què açò seguisca així” i és que apuntava Sendra que “el DVD està molt basat en un ecologisme que se sostén en el desenvolupament i en la resta de les activitats que puguen mantenir les persones”.

686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!