El dissabte partida de pilota a Pego

Les distintes competicions de futbol i bàsquet van arribant a la seua fi. El Pego juga fóra davant l’Alacant però el dissabte també hi ha competició de tir i partida de pilota. El diumenge continua el campionat de colombicultura. Avui comencem els esports parlant del Club de Caça i Pesca de Pego que organitza el dissabte 19 de maig Gran tirà de Guatles al camp del Miserà a partir de les 3 i mitja de la vesprada. La inscripció, més 10 guatles per a participar, té un cost de 30 euros. El director de tir en aquesta ocasió serà Alejos Fillol Lloret.

En cas d´acabar en taules la competició, només es desempatarà per a determinar el primer lloc. Hi haurà com és habitual premis per als primers 40 classificats. Al camp de tir del Miserà hi haurà servei de bar i cartutxeria.

I també el dissabte, però per la vesprada, a partir de les 17.30 hores i al carrer Pere Sala, campionat de pilota de raspall. Els xicots del Pego s’enfronten al Real de Gandia, el primer en la taula del campionat. I el diumenge a partir de les 18.45 hores aproximadament quarta prova de colombicultura del “Memorial Paco Ibiza”. Passem l’equador de la prova, que de moment encapçala un colom de la Penya Bronx de Pego de nom “Estrellita”.

PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

Dissabte, 19/05/07 Al Camp del Cervantes.

17:00 h. Pego CF “B” – UD Oliva “B” (darrer partit de la lliga).

19:00 h. Cadet A del Pego CF contra el de Sant Blai d’Alacant.


Al Camp Municipal “Villafranqueza” d’Alacant

18:00 h. Alacant CF “B” – Pego CF


BASQUET

Dissabte, 19/05/07 Al Pavelló Municipal Ausiàs March

19:30 h. CB Pego – CB Picassent


954 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!