El dijous hi haurà dues activitats del 25N

D’una banda, el col·lectiu Dones Cabal estarà al Mercat Municipal durant el matí i oferirà, a partir de les deu, la Vacuna contra la violència de gènere.


A més, la regidoria d’Igualtat ha organitzat una xerrada-col·loqui per al mateix dijous, en que participarà la directora general de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such Palomares; junt amb l’escriptora xabienca Pepa Guardiola; i la historiadora i empresària pegolina Núria Gómez. El debat serà conduït per Natalia Milvaques, també pegolina, directora del Centre de la Dona de Dénia.

Esta xerrada tindrà lloc el dijous a partir de les set i mitja de la vesprada a la Casa de Cultura. I serà l’antesala dels actes del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, el 25 de novembre. La programació de la jornada està formada per un acte en què participaran alumnes de les escoles del municipi, a les onze del matí, a la plaça del Mercat.

Les activitats continuaran de vesprada. S’ha convocat una manifestació contra la violència de gènere a les set i mitja de la vesprada, que tindrà eixida des de la plaça Maria Cambrils. I, en finalitzar, es procedirà a inaugurar el mural que decora ja una paret lateral del teatre municipal.

 

1380 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!