El Departament de Cultura de Pego promou l’amor a l’art

Enamorar-se de l’art és la proposta que ha posat en marxa l’Ajuntament de Pego, a través del Museu d’Art Contemporani. Es tracta de la campanya ‘Amor a l’art’, una iniciativa amb la qual es pretén que veïns i veïnes visiten el 14 de febrer, el dia dels enamorats, aquest espai cultural situat a la Casa de Cultura.

Per a aconseguir augmentar les visites, el Museu d’Art Contemporani ha rebut la col·laboració per part d’artistes locals de diferents disciplines, qui s’han fotografiat amb algunes de les pintures que allotja el recinte cultural. “La idea és que la gent vinga el dilluns, puga conéixer les obres del museu, es fotografie i participe manifestant en les xarxes el seu amor a l’art, a través del hashtag #AmorAl’Art”, explica Mari Carmen Server, tècnica del Museu d’Art Contemporani.

Pego sempre ha estat un municipi on la cultura ha tingut un protagonisme molt important. Ara es preten que la gent puga gaudir de la qualitat dels artistes que en el seu moment varen decidir participar en el certamen Vila de Pego”, remarca la regidora de Cultura, Laura Castellà.

El dilluns 14 de febrer el Museu estarà obert des de les 9 del matí fins a les 13.30 hores i de les 17 fins a les 20 hores. Hi haurà un xicotet ‘photocall’ que es podrà fer servir per a fotografiar-se i compartir l’‘amor a l’art’. Encara que la campanya és pel dia dels enamorats, des del Museu convida a tots els veïns i veïnes, així com als visitants a veure l’exposició “quan vulguen, perquè sempre és bon moment per veure art”.
591 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!