El conte ‘Maestra itinerante, reciclaje al instante’ del CRA La Rectoria de Sagra, finalista en un concurs estatal

El conte ha sigut seleccionat entre els deu millors, el que li valdrà la seua publicació per l’Editorial Planeta en el llibre Protagonistas de la aventura más grande del planeta, que pretén distingir les millors històries sobre la preservació del medi ambient a través del reciclatge. No obstant això, el centre pretén anar més enllà i ara el seu objectiu és recollir suports perquè el seu relat siga el guanyador. És per això que demana col·laboració a tota la comarca perquè entren al blog Amarillo, verde y azul i voten pel conte Maestra itinerante, reciclaje al instante.

Fa ja sis anys que Ecoembes va començar el blog Amarillo, verde y azul per a recollir totes les seues iniciatives EducaEnEco, centrades en l’educació ambiental. Paral·lelament a este blog Ecoembes va començar un concurs de contes denominat Los profes cuentan, amb la intenció de donar suport i reconeixement als que són, sense dubte, els i les grans protagonistes en la construcció d’un futur millor per a totes i tots: el personal docent.

Enguany Ecoembes ha decidit accentuar eixe propòsit i, per això, la consigna de Los profes cuentan ha sigut presentar històries que tingueren un professor o una professora com a protagonista. I sembla que la proposta ha agradat perquè, asseguren que «la participació ha sigut excepcional».

conte sagraHan sigut tants i tan bons els contes, que el jurat presidit per Elsa Punset va tindre molt treball per a triar als 10 contes guanyadors que seran publicats per EDITORIAL PLANETA en el llibre Protagonistas de las aventuras más grandes del planeta. Entre eixos 10 contes finalistes hi trobem un fet a Sagra, al CRA La Rectoria, que actualment compta amb 12 alumnes en primària. El conte ha estat dirigit per la mestra Marola Pina Novella i es titula Maestra itinerante, reciclaje al instante.

Els 10 relats finalistes es poden llegir al blog Amarillo, verde y azul. A més, es pot votar pel que més agrade. De fet, els vots dels lectors i les lectores es convertixen en protagonistes perquè seran els qui determinen el conte guanyador absolut del concurs. Es pot votar fins dimecres 5 d’abrils a les 18:00h. Es pot votar des del blog tantes vegades com vulgues o a través de facebook, només una vegada.

El conte del CRA La Rectoria de Sagra, Maestra itinerante, reciclaje al instante, competix amb:

El 18 d’abril s’anunciarà el resultat final i es donarà a conèixer al gran guanyador del concurs. Basant-se en eixe conte es realitzarà un curt animat que serà presentat junt amb el llibre. A més, l’autor o l’autora i el seu alumnat seran premiats amb un viatge per a tota la classe. Per tot açò, des del CRA La Rectoria de Sagra es demana col·laboració a tota la comarca perquè entren al blog Amarillo, verde y azul i voten pel conte Maestra itinerante, reciclaje al instante.

 

2613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!