Del 22 al 31 de maig es podran realitzar les sol·licituds d’admissió de l’alumnat per al curs 2017-2018

És el que ha anunciat hui la Conselleria d’Educació. Les famílies podran realitzar les sol·licituds d’admissió d’Infantil i Primària entre el 22 i el 29 de maig. L’alumnat d’ESO i Batxillerat presentarà les seues sol·licituds d’admissió del 22 al 31 de maig.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari d’admissió de l’alumnat en els ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en centres docents sostinguts amb fons públics.

calendari matriculacioLes famílies de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària podran presentar als centres educatius les seues sol·licituds d’admissió entre el 22 i el 29 de maig. Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 8 de juny.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 8 i el 12 de juny, i una vegada ateses les reclamacions, seran publicades les llistes definitives d’admesos als centres el dia 20 de juny. Quant al procés de matriculació de l’alumnat d’Infantil i Primària, aquest es realitzarà entre els dies 20 i 29 de juny.

La participació en el procés d’admissió es realitzarà mitjançant la presentació en el centre educatiu triat com a primera opció de la sol·licitud, que podrà obtindre’s en l’apartat ‘admissió d’alumnat‘ de la pàgina web d’Educació

Els participants que emplenen la seua sol·licitud telemàticament rebran en l’adreça de correu electrònic que faciliten la informació relativa al resultat del procés d’admissió.

Quant a la informació sobre les vacants oferides pels centres, les famílies també podran consultar les places de cada centre en la web de la Conselleria d’Educació. Aquestes vacants quedaran condicionades a les possibles baixes en els centres i als resultats de l’avaluació final de l’alumnat, moment en què es coneixerà el nombre exacte d’alumnat que promociona i, per tant, el nombre total de places oferides, a excepció del nivell d’Educació Infantil 3 anys.

La resolució publicada al DOGV també estableix que la publicació de les àrees d’influència i limítrofs de cada municipi es realitzarà abans del 2 de maig, amb l’objecte que les famílies tinguen coneixement de la puntuació que els correspon en cada cas.

Quant a l’alumnat d’ESO i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà entre el 22 i el 31 de maig i una vegada s’haja realitzat la baremació, es coneixeran les llistes provisionals la publicació de les quals està prevista per al 12 de juliol en els centres educatius.

Les reclamacions podran realitzar-se durant els dos dies següents, fins al 14 de juliol, i una vegada resoltes es procedirà a publicar les llistes definitives dels alumnes admesos, el 19 de juliol. La matriculació en el cas de Secundària i Batxillerat queda fixada per al període que s’estén entre el 19 i el 27 de juliol.

 

2228 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!