El concurs Atreveix-te Infantil es posposa a Octubre

La Filà Almogàvers ha decidit posposar l’activitat per a tenir més temps de preparar-la, ja que un nombre important d’inscripcions ha estat de grups i perquè la disponibilitat del Teatre Municipal és limitada en les dates elegides.
La filà Almogàvers havia organitzat per al dissabte 7 i 14 de maig el concurs ‘Atreveix-te Infantil’ per a xiquets i xiquetes nascuts a partir de 1998 fins al 2007 amb alguna habilitat, bé cantar, ballar, contar acudits o fer màgia, entre d’altres. L’organització, però, vistes les inscripcions i les dates, ha decidit, “canviar la data del concurs perquè no tenim exactament les coses a punt i per millorar-ho”, explicava Miquel Oltra, president d’Almogàvers. La data que s’ha barallat des de la filà és octubre, després de la campanya política i la fira de Pego, quan “tot estiga més tranquil.”

21 xiquets i xiquetes s’han inscrit per a mostrar les seues habilitats, entre els quals hi ha una desena d’actuacions grupals, el que dificulta l’organització del concurs, segons Miquel Oltra.

El president d’Almogàvers es disculpava per les molèsties de posposar l’Atreveix-te Infantil i desitjava que per a octubre puguen aconseguir premis més quantiosos.
662 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!