El compositor pegolí Ferran Ferrando guanya el Concurs de Composició per a Dolçaina i Petits Ensembles del Verger

Músic, compositor, membre del quintet Al Vent i col·laborador de Ràdio Pego en el programa Pego, París i Londres, Ferran Ferrando ha estat el guanyador del primer premi i del premi del públic en aquesta convocatòria organitzada per l’Espai Música Jove López Cabrera del Verger i l’Ajuntament d’aquesta localitat. 

L’auditori de la Casa de Cultura del Verger va ser l’escenari diumenge passat de la final del II Concurs de Composició per a Dolçaina i Petits Ensembles, que es decidia en les modalitats de dolçaina solista, set de percussió i quartet de saxos. El quartet Púrpura Pansa i Tocant i Rodant del Verger, amb Pasqual Salort com a dolçaina solita i Pep Aguilar a la percussió, van interpretar les obres finalistes:  De Canyes, de Ferran Ferrando i Caleidoscopi,  de Víctor Vallés. Obres que havien accedit a la final en estar seleccionades per reconeguts compositors i professors de música.

El jurat va estar format per Andrés Valero-Castells com a president, i els vocals Esteban Peris Aviñó i Javier Teruel Orts. Els tres convingueren en què De Canyes era l’obra guanyadora. La mateixa opinió va tindre el públic, que atorgà a la composició presentada pel pegolí el primer premi en la seua votació.

669 Visites
Hola!!