Convocat el I Concurs de Decoració de Balcons i Façanes

A Pego és tradició decorar els balcons amb globus i cabassos de cara a la visita dels Reis Mags d’Orient. L’Ajuntament de Pego ha decidit posar-la en relleu amb un concurs que ha convocat la regidoria de Festes amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. Es tracta de la primera edició del concurs de decoració de façanes i balcons. Una iniciativa que busca mantindre la tradició i també promoure la creativitat dels pegolins i les pegolines.

Les bases del concurs han estat ja publicades al web de l’Ajuntament i detallen que hi haurà tres premis a decidir per un jurat, el qual valorarà l’originalitat, el volum, l’estil i la creativitat en les decoracions.

La façana o balcó guanyador rebrà un premi de 200 euros per a gastar en els comerços de Pego, el segon premi serà de 100 euros també per a gastar en els comerços de Pego, i el tercer serà un lot de productes dels comerços de Pego valorat en 50€. El primer premi correrà a càrrec de l’Ajuntament, mentre que el segon i el tercer els finançarà l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Per tal de poder participar en aquest concurs, cal reomplir la inscripció  i validar-la de manera telemàtica, en la seu electrònica de l’Ajuntament o presencialment, al registre d’entrada del consistori. El termini d’inscripció finalitzarà a les 24 hores del dimarts 2 de gener i el balcó o façana ha d’estar decorat abans de les 10 hores del divendres 5 de gener, dia en què es realitzarà la visita del jurat. El veredicte i el lliurament dels premis tindrà lloc a l’Ajuntament en finalitzar la cavalcada.
500 Visites
Hola!!