El comerç de Pego posa en marxa la campanya «El futur el compres ara»

Una campanya amb un lema amb contingut, cartells publicitaris, un gran sorteig de regals per als consumidors i sis curtmetratges. Ahir en el nostre web publicàvem una fake news, la de l’albirament d’una nau espacial a Pego, que marcava l’inici d’aquesta campanya. I és que l’agència Salabre ha desenvolupat per a l’associació de Comerciants i Professionals de Pego una idea d’impacte amb la qual es transmet el missatge de que si no comprem als comerços de proximitat, aquestos desapareixeran.

La iniciativa ha estat presentada aquest matí en roda de premsa per la presidenta de l’associació de comerciants, Diana Sendra, i el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, qui han assenyalat que aquesta és una campanya dissenyada per a executar-la a través de diferents accions al llarg de tot el 2021.


Segons ha indicat el regidor, la iniciativa s’emmarca dins d’un conveni signat amb l’associació per primera vegada.


La presidenta dels comerciants ha qualificat aquesta campanya com ambiciosa i ha explicat quin ha estat l’objectiu.En els curts de El futur el compres ara, Comerç de Pego, el teu, una jove visita el poble des del Pego del futur, concretament, ve de l’any 2121 en una nau espacial. I recorre perplexa els comerços locals, perquè en la seua època no n’hi ha cap, han desaparegut tots i tothom fa compres online.


La història es desenvolupa a través de sis curtmetratges gravats al municipi, amb la col·laboració de diferents establiments i de l’Escola Municipal de Teatre. Els vídeos seran compartits cada dos dies a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Pego i de la web de l’associació de comerciants, espai que ha estat renovat per a l’ocasió segons ha comentat Diana Sendra.

Acompanyen als vídeos una sèrie de cartells en els quals es pot apreciar que els productes del comerç local es desvaneixen en un futur i també es posa de relleu en ells que les compres als comerços de proximitat es converteixen en tota una experiència.


I, per a completar, hui mateix es posa en marxa el sorteig de trenta carros de la compra de Rolser exclusius per a aquesta campanya. 20 tenen un disseny protagonitzat per una espiga d’arròs i 10 mostren un èsser del futur. Tots porten el lema, El futur el compres ara, começ de Pego, el teu.

El sorteig es farà el 14 de juny i per a participar només s’ha de fer una compra, d’un mínim de 10 euros en els comerços associats.

1393 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!