El Col•legi Públic Ambra dóna els beneficis de la seua Fira Solidària a Obrint Camí i el Centre Excursionista de Pego

Una Fira emmarcada en el Febrer Cultural que en 2011 ha estat dedicat a aturar el canvi climàtic i en el que es van posar a la venda, joguets i jocs educatius reciclats. La solidaritat durant aquesta activitat que fa més de 10 anys que ve duent-se a terme al col•legi Ambra ha permès que l’alumnat puga donar 300 euros a Obrint Camí i 300 euros al Centre Excursionista de Pego.
A les 12 del migdia d’ahir dimarts, una representació de l’alumnat del Col•legi Públic Ambra acompanyada de la Junta Directiva de l’escola va rebre als i les membres d’Obrint Camí per a fer-los entrega d’una donació ben especial, una part dels diners aconseguits a la Fira Solidària que inclou el Febrer Cultural, enguany dedicat a Aturar el Canvi Climàtic.

La directora del centre, Irene Escrivà, explicava que es tracta de posar l’accent en la solidaritat, a la que se li afegeix el fet “d’ensenyar als nostres alumnes que la integració de totes les persones fa falta i és necessària”. I és per això, explicava Irene Escrivà que “des de l’escola volem que comencen de ben menuts a ser solidaris i a integrar-nos a tots”. Ressaltava la directora d’Ambra la feina la col•laboració de l’AMPA en l’organització del mercat solidari. D’altra banda, Irene Escrivà, aclaria que dimarts va estar el dia en què es va citar a Obrint Camí per fer eixa donació. El Centre Excursionista serà convidat més endavant també per a ser premiat amb aquesta donació solidària.

El Febrer Cultural se celebra a Ambra des de fa 14 ó 15 anys, segons indicava la seua directora, amb ell, la Fira Solidària es va instaurar, com una activitat més, fa almenys 12 anys i ha anat sobre rodes des d’aleshores com indica la quantitat econòmica arreplegada en aquest 2011, una xifra bastant significativa, 600 euros, que s’evidencia que la solidaritat continua viva a Pego. Reconeixia Irene Escrivà que uns anys és més sòlida i altres menys, però que s’ha de tenir en compte que en la Fira Solidària participa l’alumnat i col•labora l’AMPA.

La presidenta d’Obrint Camí, Elvira Tomàs, manifestava que “tota donació per a Obrint Camí és una gran ajuda”, però, ressaltava que “en este cas a més dels diners és l’alegria que els dóna a ells de vore que hi ha xiquets i que s’ha enrecorda’t d’ells i que compten amb ells”.
547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!