El 5 de maig s’obri el període de matriculació escolar

Aquest estarà obert fins els 16 de maig. Les sol•licituds de matrícula es realitzaran, de dilluns a divendres en els centres docents, excepte a Rosalia Bondia que durà a terme aquest servei dimarts, dijous i divendres. Les sol•licituds de matrícula han estan enviades per l’Ajuntament de Pego a cada casa amb xiquets o xiquetes en edat escolar, tot i que la sol•licitud de matrícula també es pot obtenir a la pàgina web de la Conselleria d’Educació. Pel que fa a l’escoleta infantil, les sol•licituds s’hauran de recollir al mateix centre.
EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS PER A LA MATRÍCULA DEL CURS ESCOLAR 2011/2012 QUEDA ESTABLERT DES DEL 5 DE MAIG FINS AL 16 DE MAIG DE DILLUNS A DIVENDRES EN EL CENTRE DOCENT ON ES VOLS MATRICULAR EN L’HORARI SEGÜENT:

C.P. AMBRA , *PEV i **PIP : de 9:00 h. a 10:30 h.
C.P. CAROLINA SALA , *PEV : de 15:00 h. a 16:00 h.
C.P. ROSALIA BONDIA, *PEV :de 9:00 h. a 10:00 h. i de 12:00 h. a 13:00 h. DIMARTS, DIJOUS I DIVENDRES
C.C. SANT ANTONI PPFF, **PIP : de 11:00 h. a 13:00 h.

*PEV; Programa d’Ensenyament en Valencià.
**PIP; Programa d’Incorporació Progressiva del Valencià (línia en castellà)

NO HI HA ALTRA CONVOCATÒRIA, PER LA QUAL COSA, AQUELLES PERSONES QUE DESITGEN CANVIAR DE CENTRE HO HAN DE SOL•LICITAR DINS DEL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ESMENTAT.

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU DIRIGIR-VOS ALS CENTRES ESCOLARS DINS DELS HORARIS ESTABLERTS O A LA SEGONA PLANTA DE L’AJUNTAMENT, DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ.

* Des de l’Ajuntament de Pego ja s’ha enviat un sobre amb tota la informació i les sol•licituds a cada família amb xiquetes o xiquets en edat escolar (els nascuts en l’any 2008) i que estan censats a l’Ajuntament. Però, pot passar que algú no estiga censat bé i no reba el sobre, és per això que, si algú es troba en eixa situació, pot vindre a l’Ajuntament i li’l donarem.

*Cal informar que les sol•licituds de matrícula, també les poden trobar en la pàgina de la Conselleria d’Educació en l’apartat Admissió d’alumnat : www.edu.gva.es/abc/admisal/val/

L’escoleta infantil La Trilladora informa que el període de matrícula és el mateix que el de la resta de les escoles i que el seu horari per a rebre les sol•licituds serà de:

Dilluns a divendres per les vesprades de 15 hores a 17 hores.

* En el cas de l’escoleta infantil La Trilladora, les persones interessades hauran d’anar al centre a recollir les sol•licituds.

511 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!