El Club de Pesca de Pego convoca un concurs infantil per a dissabte

Tindrà lloc al Club Nàutic d’Oliva a partir de les 15h. Els participants, que no poden tindre més de 14 anys i que hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta; hauran de dur tot els estris necessaris per a poder pescar. La finalitat d’aquest concurs és donar a conèixer la pesca esportiva i l’ambient en el que es dóna, entre altres.
El Club de Pesca de Pego ha organitzat, per a aquest dissabte, 14 de maig, un Concurs de Pesca Fluvial per a infantil de, com a màxim, 14 anys, al Club Nàutic d’Oliva. La cita és a les 15 hores, pel que indiquen des de l’organització que fins les 12h. del mateix dissabte els interessats es poden inscriure. D’altra banda, també es destaca el fet que a l’estar digirit a menors aquest concurs, els participants hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.

Els participants al concurs “s’ho hauran de dur tot, el que els faça falta”. El secretari del Club de Pesca, Ximo Sastre, explicava als micròfons de Ràdio Pego que la finalitat d’aquest concurs és “ells sàpiguen que és la pesca esportiva, el que és el pescar, el que és com tenir cura de l’ambient de la pesca, el saber que és el que s’agafa, el tipus de peix, com menja, que és el que fa…”.

Per a més informació i inscripcions es pot anar a l’armeria el Manà.
492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!