El club de caça de Pego anuncia dues batudes de porcs senglars en el cap de setmana

El president del club, Antonio Ferrando ha informat que el proper dissabte de matí es farà una batuda a les zones de Tarcó i Bella Roja, per la qual cosa es recomana a tots els qui circulen per la CV-700, la carretera de Dénia, que tinguen precaució.

També es farà una batuda de porcs senglars el diumenge, a la Muntanyeta Verda. El director del parc natural de la Marjal Pego Oliva, Joseba Rodríguez, ha fet arribar un comunicat en què es detalla l’horari previst de la batuda, que serà de els 8 fins a les 14 hores. A les 8,00 ja començaran a tallar-se els camins de la zona afectada, la qual estarà senyalitzada d’acord amb la normativa vigent per tal de salvaguardar la seguretat dels visitants.

Des del parc natural s’indica que la població de porcs senglars a la Marjal està per damunt del que seria raonable i està creant problemes a l’agricultura, les infraestructures, la nidificació d’espècies d’ornitofauna i a la seguretat vial de les carreteres del voltant; és per això que aquesta batuda que es farà el diumenge compta amb l’informe favorable del Parc.

637 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!