El Centre Excursionista de Pego inaugura el seu calendari de tardor amb la ruta de les Fonts

Amb un itinerari millorat que evita, al màxim, les vies amb circulació de vehicles. L’eixida és el proper diumenge, 30 de setembre, a les 8:30 del matí des del Pla de la Font. Cal portar aigua i esmorzar. Les persones interessades poden telefonar al 669 43 50 77.
La tardor i la primavera, per les temperatures que -oficialment- oferixen són les més propícies per tal de fer excursions, per endinsar-se a la muntanya i recórrer-la sense massa dificultat. I havent entrat a la tardor el Centre Excursionista de Pego ha presentat el seu calendari d’activitats per a esta estació.

La primera proposta està prevista per a diumenge, 30 de setembre. A les 8.30 del matí, des del Pla de la Font, els caminadors enfilaran els seus passos cap a Ambra, on s’inicia la ruta de les Fonts, que recordem és fruit de la col·laboració del Centre Excursionista amb el projecte Comenius ‘Aigua i desenvolupament sostenible’ entre Pego i la Comunitat de Comunes dels Tossals del Llac Léman.

La ruta que diumenge recorrerà la gent del Centre Excursionista millora la primera proposta a l’evitar, al màxim, el creuament de carreteres, com explicava Ximo Sala per a ‘A tir de pedra’ de Ràdio Pego.

Fa uns mesos el Centre Excursionista senyalitzava tots els creuaments que hi ha a la ruta de les Fonts perquè els senderistes que elegisquen esta opció no tinguen cap possibilitat de perdre’s.

Ximo Sala qualificava esta ruta de “passeget” d’uns 9 quilòmetres que es pot fer, perfectament “en un matí”. El màxim desnivell és aquell que va des del poble al Castell d’Ambra. La Ruta de les Fonts és una manera de que molts senders i camins rurals no es perden.

Les persones interessades poden telefonar al 669 43 50 77.
589 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!