El Centre Excursionista acaba la temporada amb una pujada nocturna a la Figuereta

És la tercera edició d’aquesta activitat amb gran èxit de públic. L’estada al Refugi de la Figuereta duu aparellada una excursió el diumenge al Tolls d’Ebo. La secció d’escalada del Centre Excursionista continuarà realitzant activitats. Al mes de juny moltes coses expiren i és que el curs escolar es pot dir que imposa el seu calendari, marcat, òbviament, per l’arribada de l’estiu i a Pego, també, per la Fira que té lloc a finals d’aquest mateix mes. Així, el Centre Excursionista tanca la seua temporada d’hivern-primavera aquest mateix dissabte amb la III pujada nocturna al Refugi de la Figureta. Ximo Sala, membre del Centre Excursionista explicava que l’eixida serà a les 11 de la nit “i farem nit en el refugi de la Figuereta i a l’endemà farem una ruta de senderisme als Tolls d’Ebo […] que està per la zona de darrere de la Cova del Rul ”. Serà després de dinar al refugi quan es mamprenga la baixada cap a Pego.

Apuntava Sala que els únics que no paren a l’estiu són la secció d’escalada “continua fent activitats i ara més que mai, ara que hi ha un grup com ja feia anys que no coneixia jo en el Centre Excursionista. Són més de 20 escaladors”.

La valoració del desenvolupament de les activitats realitzades durant aquest curs és molt bona per a Ximo Sala perquè al programa proposat ha respost molta gent. A més destacava Sala “les rutes que vam fer amb el CEMA i l’acampada al Rio Mundo d’Albacete”. D’altra banda, Ximo Sala anunciava que ja estan treballant en la programació de tardor.

594 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!