El Ceip i l’AMPA d’Ambra donen llegums al banc d’aliments

Una iniciativa del projecte educatiu ‘Eduquem amb el cor’ que té com a objectiu reconèixer grans valors com compartir i ser generós amb aquelles persones que ho necessiten.
Ahir a ‘Taula Oberta’ la coordinadora del banc d’aliments, Ana Frau, ens avançava la visita d’escolars del Ceip Ambra este matí de divendres. Fa menys d’una hora acudien a la seu del banc d’aliments els i les alumnes de 2n, en representació de tot el CEIP Ambra i també de l’AMPA per a fer entrega de les llegums que han recollit dins del projecte ‘Eduquem amb el cor’ que transmet els valors de compartir i ser generós amb aquelles persones que necessiten de la nostra ajuda, com bé trasllada l’alumnat en una carta que ha estat llegida per Júlia.
Ràdio Pego els preguntava, als i les alumnes de 2n d’Ambra, sobre la visita al banc d’aliments. Era la primera vegada que el visitaven i han pogut comprovar com s’emmagatzema allí diferent tipus de menjar. La majoria d’ells i elles han aportat llentilles, unes llegums que -asseguren- els agraden. Si ens fixem en tot l’alumnat del ceip Ambra, este ha aportat tota classe d’aliments perquè cada curs tenia assignat un tipus d’aliment per a que l’aportació fora equilibrada. També han afirmat que els ha agradat molt l’experiència.

La mestra de 2n del CEIP Ambra ens explicava que “els xiquets saben que el que nosaltres tenim també es pot, d’una manera generosa, compartir i ajudar a d’altres persones que estes persones ho puguen necessitar”. Recordava Irene Escrivà, directora d’Ambra, que és una iniciativa conjunta entre el centre i l’AMPA que “està col•laborant i treballant, dia a dia, en totes les activitats i projectes que estem fent”.

L’alcalde i president de la Mancomunitat de Serveis Socials, Enrique Moll, els agraïa el gest i els traslladava que és important la iniciativa “perquè valoreu el que és l’alimentació i les necessitats que té el poble” i els contava la realitat, que “hi ha molta gent que està passant-ho malament dins el nostre poble”.
635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!