El CB Pego començarà la pretemporada al setembre

Després que la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana confirmara la setmana passada la finalització de totes les competicions de l’actual temporada, els clubs fixen ja les seues expectatives en la pròxima campanya 2020/21.

 
El CB Pego calcula que l’inici de la pretemporada tindrà lloc cap a l’1 de setembre perquè tampoc no hi haurà instal·lacions en les quals entrenar. La pretemporada es retardarà enguany uns 15 dies i com que tampoc hi haurà cap competició d’estiu, l’estat de forma dels jugadors i jugadores pot veure’s afectat, segons ha comentat Josep Camps, secretari i coordinador esportiu del club pegolí.

Però, el CB Pego ha intentat reduir l’impacte de l’aturada de les diferents lligues i entrenaments en els seus jugadors i jugadores, als quals ha mantingut actius durant tot l’estat d’alarma, i fins i tot, durant les setmanes de confinament.

La situació actual és totalment inèdita i estranya, envoltats per la incertesa de quan i cóm es tornarà a la competició, de quin estat de forma tindran els jugadors, però, el temps passa i eixa hipotètica tornada a les pistes cada vegada està més aprop. Per això, s’ha de començar a pensar en la pròxima temporada i en la confecció de les plantilles. Especialment, en el cas dels primers equips del club.

1279 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!