El canvi de gespa del Camp de Futbol Cervantes comença

Aquesta remodelació que transformarà la gespa natural en artificial fa temps que s’espera des del Pego C.F. per tal de recuperar el camp en un bon estat permanent. El procés, s’assegura des de la Regidoria d’Esport, s’ha dilatat en temps per l’adaptació a la nova llei de contractes del sector públic. La gespa artificial permetrà que tots el xiquets i xiquetes i tots els jugadors de les diferents categories de futbol del poble puguen fer ús del camp de futbol sense haver de preocupar-se que puguen fer malbé la gespa. Avui els informatius de Ràdio Pego poden donar una bona notícia per al món del futbol pegolí, i és que dilluns començaven les obres de remodelació del ferm del Camp de Futbol Cervantes que passarà de ser un camp de gespa natural a un camp de gespa artificial. Així, si dilluns 30 de març l’empresa adjudicatària, OPSA, començava els mesuraments del camp. Dimarts, 31 de març, passava a llevar porteries i fer el desmunt de terra necessari per poder fer el canvi de gespa. La regidora d’esports, la nacionalista Marian Tamarit explicava el retard de les obres pel fet que “s’havia d’ajustar tot el procediment a la nova llei de contractes del sector públic i a més, per garantir la transparència i la qualitat de l’obra que s’havia de fer”.

Pel seu muntant econòmic aquesta és una de les obres importants de millora de les infrastructures del poble de Pego, ja que s’està parlant d’una inversió valorada en 400.000 euros. Ressaltava la regidora d’esports que l’obra és important, a més que pel canvi de gespa en sí, perquè “va acompanyada d’una reforma de vestuaris i d’uns banys nous”. L’objectiu d’aquestes millores en les instal•lacions esportives del Cervantes és “perquè una sola instal•lació aglutine tot el que siga el futbol i així donar una alternativa i un ús més intensiu al camp sense haver de fer-lo malbé”.

Aquest canvi de gespa, de natural a artificial, promogut per la Regidoria d’Esports, tracta de donar solució a un problema de falta de instal•lacions esportives al poble de Pego, ja que els terrenys del camp de futbol del Clot es destinaran, en el que sembla un futur cada vegada més proper, a fer el nou institut. Conseqüentment, Pego comptarà amb un camp de futbol menys i el Camp del Pujol no té prou capacitat perquè puguen jugar tots els equips de futbol que té l’escola del Pego C.F. i els equips de categoria superior del mateix. Un fet que provocaria, s’apunta des de la regidoria d’esports, no es puguera “mantindre la gespa natural en bon estat”. Així mateix, entre els avantatges de la gespa artificial ressaltava Marian Tamarit, “està l’estavi d’aigua i feina”.

El canvi de gespa, de natural a artificial, s’ha estès àmpliament en els darrers anys, tant per la comarca com per altres punts del territori valencià pels avantatges que suposa a la superfície natural a l’hora de mantenir-lo en bones condicions. Pego, amb l’inici de les obres de remodelació del camp de futbol Cervantes, s’unirà a aquest grup tan nodrit de poblacions amb camp de futbol de gespa artificial. Serà, si les previsions es compleixen “està programat que en un parell de mesos estiga acabat”, declarava la regidora d’esports que recordava que “pillem Pasqua entre mig” i durant una setmana es pararan les obres. Tot i això Marian Tamarit assegurava “de cara a la temporada que ve ens assentarem en el Pego i ja reorganitzarem a tots els xiquets i a tots els jugadors del Club perquè puguen al començament de la temporada que ve estar tots allí jugant.”


596 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!