El Cadet del Pego es proclama campió del II Torneig de Fira i Festes de Futbol 11

L’Infantil, queda segon de la seua categoria. El president del Pego CF definia aquesta iniciativa com “la culminació i continuació de la temporada”, una manera de què “durant el mes de juny els xiquets puguen continuar entrenant i jugant algun partit”.
Dissabte passat el Camp de Futbol Cervantes va ser un no parar de moure la pilota d’un costat a l’altre del camp en el que van ser 12 hores de futbol 11 per a permetre allargar la temporada de futbol, una vegada acabada la lliga de l’Infantil i el Cadet. A més, acabar la temporada sense la pressió externa que imposa guanyar o perdre un partit de lliga, només amb la pressió personal de cada jugador, de cada equip per superar-se i imposar-se sobre els rivals de torneig.

El president del Pego CF valorava encertada la iniciativa de continuar amb el Torneig de Fira i Festes i és que “és la continuació de tot el que ha estat la temporada, culminació i continuació perquè volem donar als xiquets que puguen acabar, pràcticament, tot el mes de juny continuant entrenant i jugant algun partit”.

Recordava Joan Folqués que si el cap de setmana passat el torn era per a cadets i infantils, aquest cap de setmana, una vegada acabada la seua lliga, el torn és per als més menuts de l’escola de futbol, el que es denomina futbol 7 i abraça les categories d’alevins, benjamins i prebenjamins. Ells també disputaran el II Torneig de Futbol 7 de Fira i Festes 2010. Pel que respecta a l’afició present al camp, afirmava Folqués que “el camp estava animat”, però assegurava que “la setmana que ve estarà molt més ple perquè el futbol 7 arrossega a molts més pares i mares”. Concloïa però, el president del Pego CF que els dos tornejos “són una festa i això és el que volem que siga, una festa i que els xiquets continuen jugant a futbol i que puguen demostrar el que han après durant tota la temporada”.

Descobria Joan Folqués que en aquest II Torneig de Futbol 11 “els diferents equips han inclòs en les seues plantilles, tant del cadet com de l’infantil, els jugadors que a la propera temporada passaran d’una categoria inferior a una categoria superior […] perquè vagen agafant un poquet de pràctica i de nivell perquè és molt diferent”, sobretot el canvi de futbol 7 a futbol 11.

En l’entrega de trofeus d’aquest II Torneig de Futbol 11, el coordinador de l’escola de futbol base del Pego CF, Ximo Siscar agraïa la feina dels treballadors que, durant les 12 hores van mantenir netes les instal•lacions perquè tot transcorreguera amb normalitat. Així mateix va valorar la tasca feta pels tres àrbitres que van permetre que els partits es dugueren a terme. No oblidava les plantilles de l’Infantil i el Cadet del Pego CF, que amb la seua entrega “han permès convidar als seus amics de la comarca”. No oblidava Siscar els patrocinadors de l’esdeveniment. Feines aquestes que solen passar inadvertides per al públic assistent, però que són bàsiques perquè iniciatives com aquestes isquen endavant.

Ja en l’entrega de trofeus, trobàvem en categoria infantil, al Pego CF com a subcampió del II Torneig de Fira i Festes de Pego 2010. S’imposava per sobre de la resta el Benissa U.E. que també aconseguia els trofeus a l’equip menys golejat i al màxim golejador, Adriàn Cabrera, amb 4 gols.

El col•laborador d’aquesta casa amb el programa ‘Tot l’esport base’, Miguel Àngel Bisbal, que alhora és porter de l’Infantil, explicava a Ràdio Pego que la iniciativa del Torneig li sembla molt bé “perquè ha estat un torneig carregat d’emocions”. Amb el que no estava tan conforme era amb la classificació. La segona plaça no sabia a prou, “perquè l’últim partit ha sigut el que hem perdut i ha sigut el que ens ha classificat en segona posició”.

Altres companys de Miguel Àngel Bisbal també compartien amb Ràdio Pego la seua experiència afirmant que s’ho havien passat molt bé durant les 12 de futbol, tot i que coincidien amb el porter del seu equip en què “ens haguera agradat quedar primers”.

En categoria cadet, el Pego CF s’imposava al Xàbia, Benissa i Gandia, tot i empatar amb aquest últim en punts, ja que l’avantatjava en partits guanyats, 2. El Gandia s’enduia el trofeu al màxim golejar, de mà de Jesús Méndez, amb 3 gols. El Pego CF aconseguia el trofeu a l’equip menys golejat.

Recordava el coordinador del futbol base que aquest dissabte es disputarà el II Torneig de Futbol 7 a partir de les 9’30 del matí al Camp de Futbol Cervantes.
641 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!