El Bloc presenta la seua llista a Pego amb importants novetats

El Bloc Nacionalista de Pego ha confeccionat la seua candidatura electoral per als pròxims comicis de maig. El seu secretari local, Germà Miralles, va avançar que la intenció dels nacionalistes és treballar amb “sentit comú” a la recerca d’un futur pròsper i per a això el partit lluitarà tot el possible per a evitar que a Pego “mane l’extrema dreta”, en referència a la llista del PP de Pego que encapçalarà la independent Maite Ferrándiz.. El Bloc ha estat la segona formació pegolina en fer pública la totalitat de la llista electoral. La nit del dimecres el Bloc es va reunir en assemblea per a votar la proposta del comité de llistes, una candidatura formada per “persones de confiança” que va ser refrendada per la unanimitat de l’afiliació.

Com ja es va anunciar fa unes setmanes, Joan Carles Cambrils, qui ja va ser el cap de llista en les anteriors eleccions, repetirà com a candidat a l’alcaldia, mentres que el també ja regidor, Àngel Sendra, es queda amb el número dos.

El secretari local pegolí, Germà Miralles, va agrair el treball realitzat pels tres regidors a l’ajuntament i també pel tripartit, i va afegir que des del Bloc es lluitarà per a què l’extrema dreta no governe a Pego, en al•lusió a la llista del PP que finalment estarà encapçalada per membres d’Iniciativa Independent. A més va presentar la nova web del Bloc de Pego.

Els dos primers membres de la llista repeteixen respecte als anteriors comicis No obstant, entre els llocs d’eixida del Bloc també es palpa la renovació fins en un 40%. L’advocada que ha exercit el càrrec d’assessora del partit, Marian Tamarit, ocupa el tercer lloc i Abril Sendra, la qual treballa en la residència d’ancians de Pego anirà com a independent en el quatre. El cinqué lloc es una altra novetat, José Santamaría, que actualment presideix l’Associació de Colombaires i en sisena posició Simó Siscar, algepsaire de professió i molt vinculat al món de la cultura i l’arqueologia. Cambrils va explicar que per a formar la llista es va buscar l’opinió de molta gent.

La resta de la candidatura està format per la veterinària Adriana Femenía, Conxa del Ruste, Germà Miralles, Pilar Moll, Marissa Peiró, Marc Antoni Sendra, Pau Folqués, Aurora Pons, Ferran Moya, José Pérez, Elvira Cambrils, Ximo Sastre, Paquita Ruiz, Joan Siscar i José Juan Cardona. El líder nacionalistes, Joan Carles Cambrils va destacar la gran incorporació de cares noves alguna cosa que va assegurar reflecteix que “el Bloc és una força a l’alça” i que els fa afrontar amb optimisme les eleccions ja que hi ha referents de totes les edats i sectors econòmiques i va agrair el recolzament en una llista molt il•lusionant i integradora.

L’alcaldable va aprofitar per a agrair el treball realitzat en les seues regidories a Pau Folqués, el qual ocupa un lloc baix en la llista perquè el seu treball li impedeix assumir responsabilitats de govern.

Per la seua banda, Àngel Sendra va destacar que els nacionalistes «estem preparats per al que vinga» i, sobretot, «Joan Carles està preparat per a ser alcalde» .

519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!