El banc d’aliments arreplegarà productes dos dies a la setmana

Dilluns, de 9 a 12h., i dimecres de 18 a 20h. Els aliments bàsics més necessaris actualment són els del desdejuni i les conserves. D’altra banda, ja està disponible un compte bancari per a fer donacions econòmiques al banc d’aliments.
Des de la Mancomunitat de Serveis Socials s’ha comunicat que, a partir d’ara es reduïxen els dies d’arreplegada d’aliments que es dipositen al banc d’aliments de Pego. La raó és que ja s’ha regularitzat i normalitzat la situació i s’ha detectat que amb dos dies a la setmana es manté adequadament el servei d’arreplegada de productes.

Així les coses, les persones que vullguen deixar aliments poden fer-ho:

– Dilluns de 9 a 12h.
– Dimecres de 18 a 20h.

Des de la Mancomunitat s’informa que actualment els aliments que més falta fan al banc d’aliments són aquells que es prenen durant els desdejuni, és a dir, llet -primordialment-, galetes, magdalenes, sucs, cacao, café, nescafé i sucre. També es necessiten productes en conserva com són tomaca o tonyina.

D’altra banda, una nova opció que ja està disponible per a ajudar en el manteniment del banc d’aliments i que ha estat una demanda de part de la ciutadania pegolina és l’obertura d’un compte per a poder deixar donatius econòmics al Banc d’Aliments.

El compte està al Banc Sabadell, les dades són:

0081-1028-86-0001165117
788 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!