El 17 de novembre s’estrena la versió amb lletra de l’himne de la Marina Alta

L’auditori de Beniarbeig acollirà l’estrena de la versió coral de l’Himne de la Marina Alta promogut en el seu moment per la Fundació Dénia Esportiva, Cultural i Social, peça que va composar el pegolí Ferran Ferrando i a la qual Lluís “el Sifoner” ha posat lletra. L’obra serà interpretada per la Coral Crevillentina, que estarà formada per 60 veus, soprano, alt, tenor i baix i l’Orquestra de la Marina Alta, amb 55 músics.

Es dóna la circumstància que OMA compleix 25 anys i celebrarà aquesta fita també el divendres 17 de novembre a Beniarbeig, interpretant prèviament a l’estrena, la Novena Simfonia de Beethoven (Himne de l’Alegria), sota la Direcció de Francesc Estévez.

En l’estrena de l’Himne de la Marina Alta participaran Ferran Ferrando, com a compositor de l’himne comarcal i Lluís “el Sifoner” autor de la lletra. La soprano serà Tchmine Schaefer, la mesosoprano Adriana Mayer, el baríton, Vicente Antequera, el tenor Jesús Álvarez i la Directora de Cor, Isabel Puig.

Les entrades al preu de 25€ podran adquirir-se en línia en notikumi.com. Des de la Fundació Dénia es busca, a més, la col·laboració d’Ajuntaments i empreses de la comarca, que puguen patrocinar l’esdeveniment per a cobrir el cost de l’acte. En cas que hi haguera beneficis, serien destinats a projectes socials, culturals, esportius i mediambientals d’aquesta fundació.
477 Visites
Hola!!