Acord de col·laboració entre el Cercle Empresarial de la Marina Alta i la UNED

Es tracta d’un Acord Específic de Col·laboració signat ahir entre CEDMA i UNED Dénia, amb la finalitat de promoure la cooperació i el desenvolupament d’activitats d’interés per ambdues institucions, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l’Agenda 2030.

Els objectius d’aquest acord són:

1. Desenvolupar un programa d’activitats que beneficie a les empreses associades al Cercle Empresarial de la Marina Alta i a l’alumnat de la UNED.

2. Crear un clima de col·laboració i confiança mútua, que permeta aprofundir la relació entre les dues entitats i amb els col·lectius que representen.

3. Desenvolupar sinergies entre el món acadèmic i el professional.

4. Col·laborar/participar en activitats formatives de tota mena.

5. Facilitar la realització de les pràctiques de l’alumnat de la UNED en empreses integrants de CEDMA.

6. Fer partícip a CEDMA i/o empreses associades en Projectes i Programes Europeus per a donar a conéixer l’empresa i l’emprenedoria entre els membres més joves de la societat.

7. Avançar i afermar la col·laboració Universitat – Empresa per al desenvolupament sostenible.

Tant la directora de UNED Dénia, Raquel Martí Signes, com el president de CEDMA, Benito Caudeli Mestre, han manifestat el seu interés a potenciar aquesta col·laboració, i en aquest sentit, l’Acord signat suposa una gran oportunitat per apropar la Universitat al teixit empresarial i les empreses al món universitari.

La primera de les activitats programades és un Cicle de Conferències titulat “Universitat, Empresa i Agenda 2030”. Aquest cicle s’iniciarà el pròxim 15 de novembre i s’impartirà tant de manera presencial, en el Centre UNED DÉNIA, com en línia.

El termini d’inscripcions per a fer el cicle està ja obert. Cal accedir al web uneddenia.es i entrar dins l’apartat de cursos i activitats. La matrícula serà gratuïta per als qui seguisquen les conferències, presencialment o per via telemàtica, i no demanen certificat de participació. Amb el certificat el preu és de 25€ pel cicle complet.

237 Visites
Hola!!