Dos joves estudiants busquen companys per a compartir un minibús en el pròxim curs

Cerquen per la xarxa companys que hagen de traslladar-se als instituts d’Ondara, Pedreguer i Dénia en el pròxim curs per a compartir amb ells un servei d’autobús.

Ania Cardona i Selena Sanchis, dos joves pegolines de 16 anys, han posat un anunci en les xarxes socials per a contractar conjuntament un servei d’autobús que els porte de Pego a Ondara, Pedreguer i Dénia.

Segons han contat a Ràdio Pego, ambdues estudien una Formació Professional Bàsica de floristeria enguany a Pego. Però, en el pròxim curs hauran de traslladar-se tots els dies a Pedreguer per a fer un mòdul de formació professional de grau mitjà i això els planteja un greu problema perquè no hi ha cap connexió de transport públic que els porte a diari des de Pego a Pedreguer en l’horari lectiu.

És per això que han decidit ficar un anunci en les xarxes socials, en què diuen que volen omplir un minibus d’estudiants per al pròxim curs, 2019-2020, que faça la ruta de Pego a Ondara, Pedreguer i Dénia.

Han pres la iniciativa amb l’assessorament del servei d’Infojove. Tal com han comentat, necessitaran reunir un mínim de 15 persones per a contractar un minibús, i 45 per a un autobús. De moment, han creat un grup de whatsapp en què aniran informant de les opcions i preus a tot aquell que n’estiga interessat. Els telèfons de contacte són dos: el 682 872 397 i el 651 536 610.

Ania i Selena han fixat el dilluns 17 de juny com últim dia per a contactar amb elles.

1645 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!