Dorsal-19, l’atletisme a Pego

Participació dels atletes pegolins a les diferents curses de la setmana. DORSAL-19, NOTÍCIES LOCALS D’ATLETISME. SECCIO MARATO “AMBRA”.

El atletes pegolins participaren en aquest cap de setmana en:
El VIII Gran Fons de Benigànim sobre 15km 100m. 1era classificada en dones Maxine McKinonn del Dianium, atleta resident a Murla, una gran veterana B que realitzà una marca d’1 hora, 0 minuts i 37 segons. 2on classificada de dones i 1era veterana A Carme Sala Ferrer del Dorsal-19 amb 1 hora, 2 minuts i 8 segons i Vicent Sala González el 210 classificat amb 1 hora, 11 minuts i 25 segons.

El XXI Pat-Ras del port de València sobre 10km, 5è classificat Mohamed Said Day-Day, atleta molt conegut en Pego, resident a Gata i que pertany al Dianium, 52 classificat Pascual Company Puig, veterà A, amb un temps de 38 minuts.

Curses per al mes de novembre: dia 9 ½ marato del Pinós, pujada i baixada al Preventori d’Alcoi. Dia 23 ½ d’Elda en Alacant. A València, dia 9 pujada al castell de Xàtiva. Dia 16 ½ marató de València i ½ de Gandia. Dia 23 gran fons de Paterna i dia 30 volta a peu a Benimaclet i ½ d’Alzira.

Ferran Ferrando
Blog DORSAL-19: http//dorsal19.blogspot.com

Dorsal-19. L’atletisme a Pego

Carme Sala i Vicent Sala han regalat la samarreta commemorativa de la XXVI Volta a Peu a Pego-08 a les autoritats esportives de la localitat de Carpi (Itàlia) on s’han desplaçat per a participar en la Marató Commemorativa del Centenari de la gesta de Dorando Pietri.
(més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!