Dones Cabal s’adhereix a la nit violeta del 20 de setembre

Dones Cabal es va reunir dimecres 21 d’agost a Jesús Pobre junt amb altres associacions i col·lectius feministes de la Marina Alta per a fer una Declaració d’Emergència Feminista.

Aquesta concentració i mobilització naix arran tots els cassos d’assassinats, violacions, desaparicions, pederàstia… que s’han comés aquest estiu durant el mes de juliol i agost, tal i com es diu en el mateix comunicat d’Emergència Feminista.

Durant la reunió, en la que van participar més de 30 dones, es va acordar convocar a la ciutadania a una concentració i mobilització que es durà a terme en diversos pobles de la comarca la nit del 20 de setembre.

A més, en la declaració d’Emergència, els col·lectius feministes afirmen que, davant tot el que ha succeït en els últims mesos, no poden esperar al 25 de novembre, ni tornar a la rutina com si rés hagués passat. Les associacions feministes de la Marina Alta volen mostrar la seva presència i donar una resposta contundent davant els casos de violència de gènere d’aquest estiu.

És per això que les associacions proposen una manifestació nocturna amb el símbol de la llum violeta per a posar front a la foscor, a la por, a la intimidació. I conviden a tota la ciutadania de la Marina Alta a eixir al carrer el pròxim 20 de setembre amb fanals i llanternes per pintar de color violeta els pobles de la comarca.

Pròximament, s’informarà sobre els pobles i llocs on es farà les concentracions i manifestacions. Dones Cabal, té previst convocar pròximes reunions organitzatives i a més preparar una moció per a demanar el suport de la corporació de l’Ajuntament de Pego a la nit violeta del 20 de setembre.

1413 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!