Dones Cabal celebrarà el 20 de setembre la Nit Violeta a Pego

L’associació pegolina s’ha adherit a la convocatòria que ha llançat la plataforma d’emergència feminista d’Alacant.

La setmana passada ja parlàvem de la reunió de diferents associacions feministes de la Marina Alta, a la qual assistí el col·lectiu pegolí. Totes elles mostraren el seu suport a la convocatòria del 20 de setembre, per tal de fer-se sentir i donar una resposta contundent davant els casos de violència de gènere d’aquest estiu.

Des de Dones Cabal afirmen textualment que «aquest estiu serà recordat, al nostre país, com un estiu negre, cada dos dies un assassinat».

Es per això que, el col·lectiu pegolí s’uneix també a la nit violeta del 20 de setembre, organitzant una concentració que tindrà lloc a Pego, a l’igual que a altres punts de l’estat espanyol.

L’associació convida a tota la població pegolina a a eixir al carrer el proper 20 de setembre a les huit i mitja de la vesprada. La concentració s’iniciarà des de la Plaça Maria Cambrils i es farà un recorregut fins la Plaça de l’Ajuntament. Dones Cabal anima a tots aquells que vulguen unir-se a dur llanternes i ciris per a pintar de llum violeta els carrers de Pego.

1364 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!