797 xiquets i xiquetes tornaran dilluns a les aules d’Infantil i Primària a Pego

Dilluns comença el nou curs escolar i un total 1.301 estudiants tornaran a les aules a Pego. 

Segons les dades facilitades per la regidoria d’Educació, són 797 els xiquets i xiquetes que el dia 9 iniciaran el curs 2019/2020 a les aules dels quatre centres d’Infantil i Primària que hi ha a Pego. Les xifres ens les ha desgranat el regidor de l’àrea, Juan José Arbona.

Així doncs, els col·legis obriran les portes dilluns a un total de 797 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. El CEIP Ambra tindrà un total de 237 alumnes en aquest nou curs escolar, incloent l’aula de 2 anys que acull a 18 xiquets i xiquetes. Al Carolina Sala han d’acudir un total de 177 estudiants; al Rosalia Bondia 172; i al centre concertat, Sant Antoni, el alumnes seran 211 en total.

Ara per ara, en cada centre educatiu d’Infantil i Primària a Pego hi ha una unitat per curs. Excepte en cinquè i sisè de Primària en el col·legi Ambra, en què hi ha dos aules per curs.

El manteniment de totes les escoles públiques depèn directament de l’Ajuntament de Pego i, segons Arbona, s’ha dut a terme alguns treballs per a condicionar-les de cara al nou curs.

D’altra banda, el manteniment dels instituts correspon a la Generalitat Valenciana. A Pego, són 504 els estudiants que hauran d’acudir, dilluns també, a l’institut Enric Valor per a començar les classes de Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Segons ha indicat Juan José Arbona, en el curs 2019/20, a l’IES hi haurà una unitat educativa menys perquè s’ha eliminat el primer curs del cicle de Formació Professional Bàsica de Jardineria.

Es mantindran, per contra, les unitat de primer a quart d’Educació Secundària, primer i segon de Batxillerat, segon d’FPB de Jardineria; i tots els nivells de Formació Professional Bàsica i de Grau Mitjà d’Informàtica.

El curs escolar s’iniciarà el dilluns, 9 de setembre, i s’allargarà fins al 19 de juny del 2020per als alumnes d’Infantil i Primària, i fins al dia 16 del mateix mes per als de Secundària. Pel que fa als festius locals, segons s’ha establert en el Consell Escolar, seran el 25 de febrer, dia de la Crosta, i els 18 i 20 de març, jornades per a gaudir de les festes de Falles i Sant Josep.

 

 

1455 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!