Doble estrena teatral a Pego

Divendres, a les 22 hores, el Teatre Municipal de Pego serà còmplice de l’estrena, dalt de l’escenari de ‘Dijous Teatre’, el tercer grup que naix de l’Escola de Teatre de Pego. Alhora, ‘Dijous Teatre’ representarà la seua òpera prima, ‘L’auca del senyor Esteve’, el clàssic modernista Santiago Rusiñol.
“Estem d’enhorabona”, afirmava el director de l’Escola de Teatre de Pego, César Monzonís al ‘Taula Oberta’ de Ràdio Pego dimarts passat. Per què? Doncs, perquè este divendres coneixerem una nova criatura gestada al sí de l’Escola de Teatre, la tercera en la seua curta vida. El mes que ve complix 9 anys de vida. 9 anys intensos en els ha parit tres fills: La Butaca Teatre, Tres i no res i Dijous Teatre.

Un dels membres de Dijous Teatre, Xavi Llopis, explicava que el grup és com una gran família en la que tothom “s’implica”. I és que no només són actors i actrius a punt d’estrena, sinó que han estat els encarregats de realitzar el decorat i l’atrezzo, cadascú ajudant dins les seues possibilitats.

Dijous Teatre està conformat per 21 components. 21 persones que han estat treballant, durant un any l’òpera prima que estrenaran divendres, a les 22 hores, al Teatre Municipal de Pego, ‘L’auca del senyor Esteve’, una obra de Santiago Rusiñol, dirigida per César Monzonís.

Divendres es podrà vore el text original de l’obra modernista de Rusiñol. Una obra que narra la vida del senyor Esteve, un home gris, prudent i pràctic. Esteve és l’amo d’una botiga, La Puntual, que va fundar el seu avi el 1830. Esteve esdevindrà un esteriotip del burgués del Modernisme barceloní. El seu fill trencarà els esquemes generacionals. Però, potser el millor és anar a veure esta doble estrena divendres a les 22h., al Teatre Municipal de Pego.
709 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!