Diumenge s’inaugura a Pego un skate park

Una demanda que fa uns quants anys que duen reivindicant els joves pegolins que practiquen l’skate o, el que és el mateix, l’art de fer cabrioles amb monopatí. De fet, a gener de 2014 van encetar una campanya de recollida de firmes que, finalment, ha tingut la seua recompensa. Des de ja unes setmanes que es pot practicar a la nova pista d’skate construïda al passeig Michel, però este diumenge, a partir de les 10.30h., del matí s’inaugura oficialment.
Quan parlem d’skate a Pego no podem més que fer memòria i recordar que els joves que practiquen esta modalitat esportiva són insistents en les seues demandes. A finals d’octubre de 2013, quan es va celebrar a Pego el II Festival de Tribus urbanes, els joves pegolins que practiquen l’skate ja van ser ben directes, tenien molt clar que volien continuar practicant amb el monopatí per a cada vegada dominar-lo millor i, per això, no van deixar d’insistir a l’Ajuntament de Pego la necessitat de destinar un espai específic per a practicar, un espai on no molestaren a ningú.
Això els va dur a encetar, a gener de 2014, una campanya de recollida de firmes per a presentar a l’Ajuntament, amb un suport ciutadà, les seues demandes. Sol·licitaven que l’Ajuntament invertira en un espai amb rampes i altres elements com barres i desnivells de diferents mesures per a poder practicar l’skate sense molestar ningú.

Eixa insistència ha donat els seus fruits i este diumenge, 21 de juny de 2015, s’inaugurarà oficialment una pista d’skate al passeig Michel. La cita és a partir de les 10.30h. Hi haurà regals, exhibició i premi al millor trick.


849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!