Diumenge Pego camina per la vida

Enguany l’Associació Esperança, l’associació contra el càncer que organitza esta iniciativa des de fa 8 anys, destinarà els beneficis que se’n deriven de la participació de la gent, a una campanya de mamografies per a la prevenció del càncer de mama per a persones majors de 70 anys. Les inscripcions es poden realitzar hui dijous, de 17 a 19 h., al carrer llavador, nº5. Dissabte a la mateixa hora al casal de la Falla la Font i diumenge abans de la caminada per la vida, al Pla de la Font, punt d’eixida.

22366510_1213145288843224_2052647563515425078_n (1)Per 8é any consecutiu l’Associació Esperança convoca a la ciutadania pegolina a Caminar per la Vida este diumenge. Una data un poc allunyada del dia en què es lluita contra el càncer de mama per circumstàncies diverses, però una cita que és important en el calendari de la solidaritat perquè, és indiscutible com la sensibilització cap al càncer és cada vegada major o, almenys, la gent cada vegada té més ganes de mostrar públicament el seu suport a les persones que han patit o patixen la malaltia. Si en 2015 van participar 350 persones a la VI Caminada per la Vida, en 2016 la xifra va ser de 500 persones i enguany esperen superar eixa xifra des de l’Associació Esperança, segons indicava el president de l’Associació, Fernando Tamarit.

L’Associació Esperança ha preparat per a esta nova edició 550 camisetes i, de moment, porten al voltant de 200 distribuïdes. Esta vesprada de dijous, de 5 a 7 de la vesprada, podreu inscriure-vos i arreplegar-ne a l’antic centre de salut, al carrer llavador nº5, on té la seu l’Associació Esperança. També podreu inscriure-vos amb un donatiu de 5€, dissabte de vesprada, de 5 a 7 al casal de la Falla La Font i diumenge de matí, abans de la caminada al Pla de la Font, punt d’eixida de la Caminada per la Vida.

Enguany els beneficis que s’obtinguen d’esta nova edició de la Caminada per la vida aniran destinats a una campanya de mamografies per a la prevenció del càncer de mama per a persones majors de 70 anys.

 

1755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!