Diumenge musical a Pego i Forna

El 29 de juliol, a les 19’45 h té lloc el segon concert del Cicle Musical Casa Benigalip a benefici enguany de l’espai veïnal, amb l’actuació de Quintet Verger. A les 20h., a la plaça de Forna actua dins el cicle Música al Castell la banda de l’Agrupació Musical de Pego.

La música és un dels elements principals de les nits d’estiu. A Pego, diumenge té lloc el segon concert del II Cicle Musical Casa Benigalip organitzat per Atzaïla. Un concert que en esta ocasió corre a càrrec de Quintet Verger que interpretaran l’espectacle ‘De València a Saõ Paulo’ amb un repertori compost per un 80 % de composicions valencianes i d’actualitat amb peces de Pascual Vilaplana, Egea, Adam Ferrero i per acabar del brasiler Medaglia.

Els beneficis que es recapten amb les tres actuacions programades enguany al Cicle Musical Casa Benigalip aniaran destinats a l’Espai Veïnal Antic Institut. El concert començarà a les 19.45h.

La música també serà protagonista a Forna, que este diumenge obri els tres concerts que formen part del programa de Concerts d’Estiu al Castell de Forna. Enceta el cicle en este 2018 la banda de l’Agrupació Musical de Pego que tocarà, a les 20h., a la plaça de Forna. Ací l’entrada és gratuïta.

Tornem a Atzaïla perquè divendres de la setmana que ve, dia 3 d’agost, a les 19h a l’aparcament de les moreres de la Muntanyeta Verda, han programat una activitat sobre els antics molins del riu Calapatar a càrrec de Fernando Sendra, un expert la marjal i tots els seus secrets. Després hi haurà sopar de paiporta a la Muntanyeta Verda.

 

1548 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!