Diumenge AMADEM organitza la IV Calçotada Solidària

En estos anys s’ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris dels que AMADEM organitza per a promocionar l’Associació i ajudar a sustentar-la i és que any a any el nombre d’assistències va augmentant sense parar. En l’última edició superaren totes les expectatives amb més de 400 persones. La IV Calçotada Solidària és també una jornada de portes obertes a la Finca El Campell de Pedreguer, seu d’AMADEM. Acudir té un cost de 12€ i el menú inclou entrants i amanides, calçots amb salsa romescu, pollastre a l’ast, salsitxes, postre i aigua.

cartell calçotada 2017 okÉs temps de calçots i això és aprofitat, un any més, i ja van quatre, per AMADEM, l’associació sense ànim de lucre de la comarca que treballa pel compliment dels drets de les persones amb problemes de Salut Mental i per millorar la seua qualitat de vida i la de les seues famílies.

AMADEM aprofita este moment perquè des de fa 4 anys que sembra calçots a l’hort de la Finca del Campell, a Pedreguer, on està la seua seu i ara estan al punt per a poder oferir-los a la gent en un gran dinar solidari que van batejar com Gran Calçotada Solidària i que arriba a la seua quarta edició.

En els pocs anys de vida, este esdeveniment s’ha convertit en un dels més multitudinaris dels que AMADEM organitza per a promocionar l’Associació i ajudar a sustentar-la. És una jornada que li permet a AMADEM compartim la seua experiència alhora que aconseguix fons que els són vitals per a continuar amb les activitats que realitzen habitualment com són tallers i teràpies per treure la part sana de les persones que patixen una malaltia mental.

La Calçotada AMADEM també l’aprofita per a fer jornada de portes obertes a la finca del Campell de Pedreguer i mostrar com és l’espai on realitzen les activitats. A més de mostrar part del resultat dels distints tallers que al llarg de l’any es desenvolupen allí.

En esta gran festa del calçot col·labora voluntariat, personal tècnic i usuàries i usuaris d’AMADEM. És un dinar que incita a celebrar una festa popular amb el ritual que comporta la forma de cuinar el calçot, al voltant del foc. Al calçot l’acompanya la típica salsa per a calçotada, el romescu, a base de tomaca torrada nyores, avellanes, ametles, oli d’oliva i all torrat. Hem de dir que durant la calçotada solidària d’AMADEM, no només es torren els calçots que creixen a la finca del Campell, sinó que també han de tirar mà de la compara perquè la crida té tant d’èxit que la producció d’AMADEM no arriba a cobrir tota la demanda. D’altra banda, però, no sols se servixen calçots durant el dinar. També s’oferixen entrants, amanides, pollastre a l’ast, salsitxes i postres. A més, hi ha la possibilitat de demanar plat vegetarià per al qui ho sol·licite.

Després de l’èxit obtingut en les dos primeres Calçotades Solidàries, en l’última edició es van superar totes les expectatives amb més de 400 persones. Des d’AMADEM declaren que «açò no seria possible sense la col·laboració d’algunes empreses de la comarca» a les que agraïxes la seua solidaritat. Enguany celebrarem la IV Calçotada Solidària diumenge 26 de febrer de 2017, junt amb una jornada de portes obertes.

AMADEM apel·la a la solidaritat de la Marina Alta perquè participar en una jornada de les característiques hem descrit, apunten, és en certa manera «aconseguir que realment la Salut Mental siga un tema de tots i de totes i que moltes famílies que ara com ara tenen esta realitat, es vegen beneficiades i augmentades les possibilitats de millorar la seua qualitat de vida».

2224 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!