CREAMA presenta el primer cicle formatiu ‘LA TENDALOGIA’ a Pego

21 i 23 de març tindran lloc dos tallers que duen com a títol ‘Com canviar ‘la cosa’, Ja’. Estos tallers, que es realitzen a la Marina Alta tenen com a propòsit recolzar el teixit empresarial de la comarca i és per això que estan dirigits a les micropimes i, consegüentment, al comerç de proximitat.

Cartel CREAMA-LA TIENDOLOGIAA la Marina Alta s’estan realitzant, des del 14 de febrer, fins a 8 tallers formatius en els municipis que formen part de CREAMA. Estos duen com a lema comú ‘La tendalogia‘ i estan dirigits a comerciants i empresariat de la Marina Alta.

CREAMA ha organitzat estos tallers seguint la seua filosofia de fer comarca i alhora el seu propòsit de recolzar el teixit empresarial en el seu conjunt. Així, tots els pobles en què està present es realitzarà un tallers dirigits a les micropimes i, consegüentment, al comerç de proximitat. Esta nova acció tracta d’innovar en la formació que actualment s’imparteix per als comerciants i dóna cabuda a noves formes d’aprenentatge basades en el concepte de la ‘tendalogia del professor Manuel Amat.

El cicle va començar el 14 de febrer i a Pego es durà a terme els dies 21 i 23 de març, sota el títol de ‘Com canviar ‘la cosa’, Ja’. Es farà en horari de 15.00 a 17.00. El taller és gratuït. Les places són limitades. Per a poder inscriure’s s’ha de telefonar a qualsevol agència de CREAMA. El telèfon de Creama Pego és el 96 557 12 55.

1542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!