Dissabte, Pego celebra el Dia Mundial contra el càncer i el Dia Mundial de les Zones Humides

Per a celebrar-ho, l’Associació Esperança ha organitzat un matí festiu a la Plaça del Mercat i el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva una eixida guiada per l’aiguamoll.
Actualment, quasi tots els dies hi ha alguna cosa per celebrar, a més de les ja tradicionals com va ser dijous la candelària o hui Sant Blai amb aqueixos gustosos rotllos per saborejar. Dissabte, coincideix la celebració de dos cites importants. D’una banda, és el Dia Mundial contra el càncer i per a significar-ho, l’Associació Esperança eixirà al carrer des de les 11 del matí fins a la 1 del migdia. Més concretament, estaran a la Plaça del Mercat on instal•laran una taula informativa amb diferents documents que donen informació sobre el càncer en general i alguns càncers en particular. A més, també hi haurà diversió per als més menuts de la casa amb la instal•lació de castells inflables perquè s’ho passen bé.

Des de l’Associació Esperança. Associació contra el càncer de Pego, animen a tota la població a passar-se per la Plaça del Mercat a compartir una estona amb ells i elles i a més recorden que “a tots ens pot tocar”.

D’altra banda, dissabte també se celebra el Dia Mundial de les Zones Humides i Pego en té una al seu terme municipal, la Marjal de Pego-Oliva. Per a celebrar-ho, des de la Direcció del Parc Natural han organitzat una jornada dedicada a conèixer l’aiguamoll. Durant tots aquests dies la gent interessada a aprofundir els seus coneixements sobre la marjal, s’ha pogut inscriure per a assistir a l’eixida guiada que tindrà lloc dissabte, 4 de febrer, de caràcter gratuït.
510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!