Dissabte Fira d´Stocks

Des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit 17 comerços oferiran al públic els productes d´altres temporades que resten als magatzems. A les 12 del migdia es procedirà a la inauguració del Mercat Municipal i al sorteig del viatge a París per a dos persones.
Aquest dissabte, 23 de setembre, es realitzarà la segona edició de la Fira d´Stocks a Pego organitzada pel Creama amb la col•laboració de l´Associació de Comerciants. Durant la jornada, de 10 del matí a 10 de la nit, els visitants podran contemplar els productes a la venda. Però a més, a les 12 del migdia es durà a terme la inauguració del mercat municipal, recentment remodelat. Posteriorment, els assistents podran presenciar el sorteig d´un viatge a París per a dos persones durant el pont del 9 d´octubre concedit per l´Associació de Comerciants.

L´any 2004 durant el 725 aniversari de la Carta Pobla de Pego, recordava el regidor de comerç, el nacionalista Joan Carles Cambrils, es va realitzar per primera vegada una fira d´stocks a la localitat. Enguany, dos anys després, 17 comerços de Pego tornaran a oferir al públic els productes que en el seu moment no van liquidar i que queden als magatzems.

Com hem dit, en el periple de les 12 a la 1 del migdia tindrà lloc el sorteig d´un viatge a París que regala l´associcació de comerciants de Pego. La data del sorteig va estar canviada perquè els comerciants van trobar més encertat que l´acte coincidira amb la Fira d´Stocks, una activitat organitzada des de Creama amb la col•laboració de l´associació de comerciants. La iniciativa del sorteig va nàixer amb l´objectiu de fer més atractiva l´oferta que s´ofereix dins el poble.

Aprofitant l´event de la fira, la regidoria de comerç ha decidit celebrar la inauguració del Mercat Municipal, recentment remodelat. La millora ha estat realitzada per a donar un millor servei al poble de Pego. Les obres recentment executades han donat pas a una superfície diàfana i amplia que podrà albergar més d´una activitat dedicada a revitalitzar el comerç local, a més de continuar amb la seua tasca habitual els dijous.

470 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!