Dissabte a la nit, III Mig Any de Carnestoltes a Pego

La regidoria de Festes ja té apunt el que serà la tercera edició del mig any de la festa més internacional de la localitat, el carnestoltes. Demà dissabte, 8 de setembre, a partir de la mitjanit, s’espera que el recinte multiactivitats ‘La Trilladora’ s’ómpliga de la màgia de les disfresses.
La regidoria de Festes ja ho té tot apunt per a la festa que tindrà lloc demà a la nit, el Mig Any de Carnestoltes. Raül Tamarit, el regidor encarregat de Festes, declarava que es torna a reeditar l’esdeveniment “perquè vegem que és una festa que va en augment”. Així mateix, comentava que la celebració del mig any de Carnestoltes coincidix en “el retorn de la gent que està per la platja i que torna al poble”.

En esta edició d’estiu del Carnestoltes no hi haurà premis a les millors disfresses, però sí l’oportunitat de poder lluir cos, gràcia per a combinar quatre pendres fresques i una nova oportunitat de passar-ho molt, molt bé en una nit que es pressuposa divertida.

Recordava Raül Tamarit, regidor de Festes, que l’entrada al III mig any de Carnestoltes és oberta i gratuïta per a tot el món. Desitjava el titular de Festes de l’Ajuntament de Pego que “la gent de Pego i dels pobles del voltant vinga i que continue sent una festa que va en augment”.

La tercera edició del mig any de Carnestoltes es durà a terme el dissabte 8 de setembre a partir de les 12 de la nit al nou recinte multiactivitats ‘La Trilladora’. Hi haurà una macrodiscomòbil per a animar la nit.
560 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!